Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med kulturbærer

af

Jacob Egeris har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der binder ham til klubben frem til udgangen af 2022.

De positive vinde har i den grad blæst over Nykøbing FC i dette efterår, og nu kan vi præsentere endnu en god nyhed.

Det er nemlig med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Jacob Egeris har underskrevet en 1-årig kontraktforlængelse, hvorfor han nu er i NFC frem til udgangen af 2022.

Manager Claus Jensen glæder sig over den nye aftale.

– Det er en stor glæde for os, at vi også råder over Jacob det kommende års tid. Jacob er gennem sin tid i klubben blevet en kulturbærer, og som en af truppens mest erfarne og rutinerede spiller, betyder han rigtig meget både på og udenfor banen. Jeg synes, at hans første to år i klubben har været fantastiske, så vi er selvsagt enormt glade for den her aftale, siger Claus Jensen.

Holder meget af NFC

Jacob Egeris kom til Nykøbing FC for to år siden, og fra dag ét gik han ind og tog ansvar både på og udenfor banen.

Selv har han da også været rigtig glad for sine foreløbige tid i Nykøbing FC, som han er kommet til at holde meget af.

– Den altoverskyggende grund til, at jeg forlænger er, at jeg holder meget af klubben, og jeg er rigtig glad for at være her. Jeg er glad hver eneste dag, jeg møder ind til træning, og det betyder enormt meget for mig, siger Egeris, der også tillægger NFC-stilen stor værdi.

– I Nykøbing FC kan jeg få lov til at spille en slags fodbold, som jeg synes er rigtig fed. Vi kan stadig blive endnu bedre, og jeg glæder mig meget over at skulle fortsætte med at bidrage, så vi kan fortsætte den fantastisk udvikling, som jeg synes, at vi som klub og hold er inde i.

Jacob Egeris står foreløbigt noteret for 51 kampe og fem mål i NFC-trøjen.