Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger 2,5 år med Willads Delvin

af

Willads Delvin har skrevet under på en kontraktforlængelse, så hans aftale nu løber frem til sommeren 2024.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Willads Delvin har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, hvorfor han nu kan kalde sig NFC-spiller frem til sommeren 2024.

Manager Claus Jensen har været begejstret over, hvad han har set fra Delvin i hans stadig korte tid i klubben, og han glæder sig derfor også over forlængelsen.

– Willads er kommet ind i vores miljø og har på meget kort tid gjort et stort indtryk. Han viser til træning, hvor stort et potentiale, han har, og jeg synes også, at han i sine indhop i NordicBet Ligaen har vist prøver på noget af hans store talent. Jeg er enormt glad for forlængelsen, og jeg ser frem til, at vi fortsat har glæde af hinanden, siger Jensen.

Willads Delvin kom til klubben i sensommeren, hvor han skrev en halvårig kontrakt med NFC. Han er blevet så glad for klubben, at han aldrig var i tvivl om, hvorvidt der skulle underskrives en længerevarende aftale.

– Jeg er rigtig glad for at have underskrevet den her aftale, for jeg føler, at Nykøbing FC er det helt rigtig sted for mig at være ift. min udvikling som fodboldspiller. Vi aftalte allerede i sommer, at vi lige skulle se hinanden an, men i hvert fald mit vedkommende, stod det hurtigt klart, at jeg gerne ville blive længere, siger Willads Delvin, som især er begejstret over miljøet og måden at spille fodbold på i NFC.

– Træningsmiljøet er virkelig godt, og det er med til at skærpe mig og alle de andre hver dag. Samtidig spiller vi en form for fodbold, der passer perfekt til mig, og jeg synes også allerede, at jeg er faldet godt til. Jeg glæder mig til den næste tid i NFC, slutter han.

Willads Delvin står foreløbigt noteret for fem kampe for NFC.