Seneste nyt

Nykøbing FC er tilbage i fulde omdrejninger

af

Både spillertrup og administration i Nykøbing FC er tilbage i fulde omdrejninger efter to måneders ufrivillig coronapause.

Efter godt og vel to måneders pause er hele truppen og organisationen omkring Nykøbing FC tilbage i noget, der hvis man misser med øjnene, kunne ligne en normal hverdag.

Spillertruppen holdt sig i pausen godt i gang hver for sig, og de seneste uger, har de så været tilbage på træningsbanen – først i mindre grupper, men sidenhen i samlet flok.

De sidste detaljer frem mod den kommende weekends NordicBet Liga-genstart er derfor ved at blive finpudset, og det er en sulten NFC-trup, der søndag tager imod FC Roskilde i CM Arena.

Inden det går løs i weekenden, er der dog tirsdag arrangeret en træningskamp på udebane mod HB Køge. Kampen giver anledning til at alle kampklare spillere kan få tiltrængte minutter i benene inden, at der er vigtige point på spil i weekenden.

Kampen er lukket for tilskuere, men du kan følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook. Der er kampstart klokken 11:00.