Nyt fra netværket

Nykøbing FC & Enelco fortsætter det gode samarbejde

af

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Enelco har forlænget aftalen med Nykøbing FC.

Gennem efterhånden mange sæsoner har Enelco været en trofast samarbejdspartner i Nykøbing FC.

Det er derfor en stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Enelco og Nykøbing FC forlænger samarbejdet.

I Nykøbing FC er vi meget glade og taknemmelige over, at have Enelco med på holdet, og heldigvis er glæden over samarbejdet også gengældt.

– Vi er rigtig glade for at være med omkring Nykøbing FC, som vi selvfølgelig støtter op om. Det er en fornøjelse at være med til at bidrage til drømmen om Superliga i 2020, siger el- installatør  hos Enelco, Lars Sørensen, inden han fortsætter.

– Nykøbing FC er god markedsføring for vores landsdel, så vi synes, at det er vigtigt, at lokale virksomheder, organisationer og kommunen bakker op om klubben..

Nykøbing FC er en klub, der gør meget ud af den lokale forankring, og det er ligeledes værdier som Enelco sætter pris på.

– Vi lægger stor vægt på, at Nykøbing FC er en lokalt forankret fodboldklub, fordi vi jo selv er en lokalt forankret virksomhed. Vi synes det er sjovt med en klub, der har afsæt i Lolland/Falster, og på den måde er lokalt betonet.

– For os er det vigtigt at støtte op om noget ambitiøst og lokalt, og det er vigtigt, at alle lokale støtter op, så godt som de nu kan, fortæller Lars Sørensen, inden han udtrykker optimisme om ambitionen om Superliga 2020.

– Ambitionen om Superliga i 2020 kan helt sikkert realiseres. Hvis fans, spillere og sponsorer fortsætter lige så målrettet, som de hidtil har gjort, så er jeg ikke i tvivl om, at det er realistisk med Superligaen. Vi ser jo, hvordan klubben hele tiden bygger på.

På billedet ses el-installatørerne Lars Sørensen og Jacob Svendsen.

Du kan læse mere om Enelco her.