Seneste nyt

Nykøbing FC delte med topholdet i CM Arena

af

Hele Lolland-Falsters hold var foran, men måtte i sidste ende nøjes med et 1-1-resultat imod rækkens tophold, Vendsyssel FF.

Banen på CM Arena var onsdag aften klar til kamp, og det nye græstæppe fik en fin debut, da det blev til 1-1 hjemme imod topholdet i NordicBet Ligaen.

Vendsyssel var som tophold en formodet svær modstander, men det var Nykøbing FC, der kom bedst fra land.

Jens Olsens mandskab var mest på bolden, men de helt store chancer blev det ikke til – hverken for hjemme- eller udehold. Tættest på i indledning var Jakob Bonde, da han med en afslutning over eget hoved sendte bolden over Vendsyssel-målet.

Halvvejs inde i første halvleg blev der så småt åbnet op for sluserne. Jakob Bonde, der i dag spillede på den centrale midtbane, spillede flot Mikkel Dahl i dybden. Angriberen kom dog ud i en spids position, hvorfor gæsternes keeper kunne gøre vinklen lille og flot redde forsøget.

Chancen blev startskuddet til en god Nykøbing FC-periode og få minutter senere lå bolden i Vendsyssels net.

Nicolai Jessen trak ind fra venstre og trykkede af mod mål. Afslutningen blev i første omgang blokeret, men efterfølgende fik Jessen sendt bolden i dybden til Joachim Wagner, som på kynisk vis sparkede bolden i det lange hjørne til 1-0.

Få minutter senere var det tæt på at blive 2-0, men Mikkel Dahls hovedstød manglede den sidste snært, hvorfor gæsterne slap med skrækken.

Mod første halvlegs afslutning satte Vendsyssel sig mere på opgøret uden dog for alvor at blive farlige, og den tendens fortsatte i anden halvleg.

Gæsterne kom ud i højt tempo, og det var tydeligt, at de forsøget at trykke Nykøbing FC langt tilbage. Det lykkedes, men stadig uden at Kasper Jensen og resten af forsvaret lod sig ryste.

Langsomt fik Nykøbing FC atter ædt sig ind i opgøret og med en time igen, var Joachim Wagner tæt på at fordoble føringen. Hans flade afslutning fra en spids vinkel blev dog reddet af målmanden.

I stedet gik det galt i den anden ende. Moses Opondo trak ind fra højre og tog chancen mod mål. Afslutningen så i første omgang ufarlig ud, men bolden blev rettet af og suste i det lange hjørne uden chance for Sebastian Olsen i målet.

Herefter havde Vendsyssel momentum, og de trykkede i minutterne efter scoringen på for føringsmålet. Emmanuel Ogude viste sin farlighed, da han kom til baglinjen og sendte et hårdt fladt indlæg gennem det lille felt – heldigvis uden modtager.

Nykøbing FC fik afværget presset og tog flot tempoet ud af kampen. Det medførte en god Nykøbing FC slutspurt, hvor Mikkel Dahl blandt andet havde muligheden for at bringe hjemmeholdet i front med 2-1.

Det blev dog ikke til flere mål i CM Arena, hvorfor det hele endte med en 1-1-pointdeling mod topholdet.

NordicBet Liga, 25. runde.

Onsdag d. 11. april 2018.

19:00, CM Arena.

Nykøbing FC – Vendsyssel FF.

1-1 (1-0)

Nykøbing FC (4-3-3) Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Jeppe Arnesen, Kasper Jensen, Mads Delord, Jakob Bonde, Lars Pleidrup, Sebastian Koch (70. Martin Svensson), Joachim Wagner, Nicolai Jessen (70. Emil Holten), Mikkel Dahl.