Seneste nyt

Nykøbing FC delte med Brabrand i Ceres Park

af

Brabrand kom foran, men Nykøbing FC reagerede forbilledligt, hvorfor kampen endte 1-1 og dermed med et enkelt point til hver.

Søndag eftermiddag gik turen til Århus for Nykøbing FC, da Brabrand ventede på udebane.

Sæsonens første opgør mod Brabrand kastede en 1-0-sejr til Nykøbing FC af sig, men selvom kampen på mange måder lignede sæsonens første opgør, så blev det i denne omgang kun til et enkelt point.

Nykøbing FC var før dagens kamp godt forberedt på et defensivt indstillet Brabrand-mandskab, og det var da også lige præcis, hvad der mødte hele Lolland-Falsters mandskab.

Kampen startede ganske chancefattigt og efter et kvarter havde ingen af holdene for alvor tilspillet sig en reel målchance. Kasper Jensen var tættest på for Nykøbing FC, da han headede snært forbi mål efter et hjørnespark.

Dødboldene var da også dominerende i kampens indledning og efter 20 minutter, var det også netop et hjørnespark, der var tæt på at kaste et føringsmål til Nykøbing FC af sig.

Jakob Bonde kom højest til vejrs efter et hjørnespark og selvom bolden havde retning mod nettet, måtte Bonde og resten af Nykøbing FC se chancen reddet på stregen af Brabrand.

Nykøbing FC satte sig herefter på opgøret og både Chris Thorsheim og Lars Pleidrup fik sendt kvalificerede langskud afsted. Desværre kneb det dog med at skabe de helt åbne chancer mod den velorganiserede Brabrand-defensiv.

Det blev derfor ikke til mål i første halvleg.

Mål skulle der dog komme i anden halvleg og på trods af fine NFC-takter, så var det hjemmeholdet fra Brabrand, der først kom på måltavlen.

Brabrand fik tilkendt et frispark i Nykøbing FC’s venstreside, og på trods af, at Nykøbing FC ved flere lejligheder havde håndteret Brabrands dødbolde flot, så kunne Jesper Brinck i denne omgang stige til vejrs og score til 1-0.

Målet vækkede Nykøbing FC, der straks tog skeen i den anden hånd og satte tempoet i vejret. Det førte fem minutter efter føringsmålet til en situation ved Brabrands baglinje, hvor Anders Due fra en meget spids vinkel sendte et indlæg ind mod Emil Holten i det lille felt.

Bolden nåede dog aldrig Emil Holten, men gik derimod i en flot bue hen over Brabrands målmand, der ikke kunne forhindre udligningen til 1-1.

Efter det udlignede mål pressede Nykøbing FC igen på, men den sidste aflevering manglede for at spille chancen rigtig stor.

I stedet kom Brabrand bedre med i kampen, og et kvarter før tid kom de til to fornuftige muligheder. Først flugtede en Brabrand-spiller snært forbi det lange hjørne og kort tid efter måtte Sebastian Olsen hive en god redning ud ærmet, da hjemmeholdet pludselig havde en angriber alene igennem i en spids vinkel.

Det lignede dermed en pointdeling, men kort før tid havde indskiftede Martin Svensson et par gode chancer – først på hovedstød og derefter ved en afslutning fra kanten af feltet efter godt forarbejde af Sebastian Koch på højrekanten.

Ind ville bolden dog ikke, hvorfor det endte 1-1 og dermed med et point til hver.

Næste opgave for Nykøbing FC er allerede onsdag, hvor Fredericia gæster Nykøbing F. Idrætspark.

NordicBet Liga.

13:45 i Ceres Park.

Brabrand – Nykøbing FC

1-1 (0-0)

1-0, Jesper Brinck (53)

1-1, Anders Due (59)

Nykøbing FC (4-3-3) Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Jakob Bonde, Kasper Jensen, Mads Delord, Jordan Wilson (68. Martin Svensson), Søren Christensen, Lars Pleidrup, Nicolai Jessen (78. Sebastian Koch), Emil Holten (84. Mikkel Dagl), Anders Due.