Nyt fra netværket

Nykøbing FC byder velkommen til Renner Pedersen Entreprise

af

Renner Pedersen Entreprise er nyeste partner i det voksende Nykøbing FC-netværk.

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til endnu en ny partner i Nykøbing FC’s netværk.

Renner Pedersen Entreprise en lokal entreprenørvirksomhed, der altid er garant for håndværk med høj kvalitet, gode råd samt vejledning og ikke mindst et godt samarbejde med kunden.

Indehavere af Renner Pedersen Entreprise, Lars og Morten Renner Pedersen, glæder sig over, at de nu er en del af NFC-netværket og klubbens store udvikling.

– Vi har i Renner Pedersen Entreprise fulgt interesseret med i Nykøbing FC’s udvkling i de senere år, og vi er specielt imponerede af, hvordan klubben arbejder for de unge og lokale talenter, der lige så stille er begyndt at vise sig på førsteholdet. Det projekt vil vi rigtig gerne bakke op omkring, fortæller Morten Renner Pedersen inden, at han også ser frem til at møde de øvrige partnere i netværket.

– Vi har hørt meget om NFC’s netværk og arrangementer, så der er ingen tvivl om, at vi både glæder os til at netværke i MSE Loungen med business for øje, men også til mange hyggelige arrangementer med klubbens øvrige partnere.

Også i Nykøbing FC er der stor glæde over aftalen.

– Vi er altid utroligt glade, når vi får et nyt medlem i NFC-familien, og det har vi fået i Renner Pedersen Entreprise. Det er fantastisk, når en lokal virksomhed vælger at blive partner i Nykøbing FC og i mine samtaler med Morten Renner Pedersen, har det været tydeligt, at de ønsker at bakke op om klubbens nuværende ambitioner om at være lokalt forankrede. Vi ser meget frem til at tage imod Renner Pedersen Entreprise i MSE Loungen og til et givtigt samarbejde for begge partner, siger kommerciel direktør, Søren Barslund.

Du kan læse meget mere om Renner Pedersen Entreprise her.