Nyt fra netværket

Nykøbing FC byder velkommen til LP Montage

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC og LP Montage indgår samarbejde.

Nok engang kan vi glæde os over, at interessen i Nykøbing FC og rejsen mod Superligaen er stor. Denne gang kan vi glæde os over, at LP Montage er ny partner i klubben.

LP Montage er eksperter i montage af betonelementer til både stor samt små byggerier, og på Lolland-Falster har vi da også allerede haft stor glæde af LP Montages fremragende arbejde.

Montage-virksomheden har således inden for de seneste år både været med til at lave Statsfængslet på Nordfalster og sygehuset i Nykøbing Falster.

For ejer af LP Montage, Tønnes Hans Lørup, der selv oprindeligt er fra Nykøbing Falster og har en fortid i B1901, er den lokale forankring da også ganske udslagsgivende for hans engagement i Nykøbing FC.

– Jeg synes, at det er meget vigtigt at bakke op om lokale projekter. Da Claus Jensen og Claus Meyer trådte ind i Nykøbing FC var det tydeligt, at de kom med store visioner på landsdelens vegne, og det synes jeg er vigtigt, at man støtter op om. Det er i vores alles interesse, at store visioner bliver ført ud i livet på Lolland-Falster, fortæller Tønnes Hans Lørup.

Vil du læse mere om LP Montage, kan du finde deres hjemmeside her.

På billedet ses ejer af LP Montage, Tønnes Hans Lørup.