Seneste nyt

Nykøbing FC arrangerer Tour de NFC

af

Søndag d. 29. marts arrangerer NFC cykelevent, hvor der skal samles penge ind til glæde for fodbolden på hele Lolland-Falster.

Der er lagt op til fest, når Nykøbing FC d. 29. marts, forud for hjemmekampen mod Kolding IF, afholder Tour de NFC i Nykøbing F. Hallen.

Cykeleventet har til formål at samle penge ind til fordel for fodbolden på hele Lolland-Falster, og flere lokale virksomheder har allerede meldt sig som de holdejere, der skal sørge for, at der bliver trampet i pedalerne og svedt til den store guldmedalje.

Kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, glæder sig til arrangementet og håber at mange vil være en del af Tour de NFC.

– Der er lagt op til en utrolig sjov, hyggelig og ikke mindst spændende dag, hvor vi er gået all in på at skabe en fantastisk oplevelse for alle, der har lyst til at deltage i Tour de NFC. Vi glæder os til at skabe en kæmpe NFC-fest i Nykøbing F. Hallen for vores netværk og til at byde nye partnere velkommen, siger Søren Barslund.

Der er stadig mulighed for at blive holdejer og dermed opnå størst mulig synlighed ved arrangementet, ligesom der også er åbent for øvrige sponsorater af de enkelte hold.

Prisen for at blive holdejer er 3000,- kr. imens sponsorer selv kan bestemme, hvor mange kroner man vil sponsorer pr. tabt kalorie for det enkelte hold. Dog er minimum tre kroner, imens man forpligter sig til minimum 800 tabte kalorier.

Der cykles én time, og man skal regne med, at et hold forbrænder mellem 800 og 1200 kalorier – afhængig af rytteren.

Ved tilmelding eller spørgsmål kontaktes Søren Barslund på sb@nykobingfc.dk.

Tilmeldte holdejere:

Øernes Ejendomsadministration

Marielyst EL

Colourplus

Nykøbing FC

Sonny VVS

XL Byg. C. Aarslew-Jensen

Schulz Biler

Pajor

Cyklebørsen

Go2Fitness