Seneste nyt

Nykøbing FC ansætter Søren Barslund som kommerciel direktør

af

Den tidligere Superliga-spiller og fodboldagent Søren Barslund indtræder på mandag som kommerciel direktør i Nykøbing FC.

Tidligere på året søgte Nykøbing FC efter en kommerciel direktør. Interessen for jobbet var stor, men valget faldt i sidste ende på den tidligere Superliga-spiller samt nu forhenværende spilleragent, Søren Barslund.

Søren Barslund har adskillige år som topspiller på bagen, og i de seneste 10 år har han været spilleragent hos Elite Consulting. Ydermere er Søren Barslund cand. merc. i økonomi og marketing, imens han ligeledes har været investeringsrådgiver hos Danske Bank.

Direktør i Nykøbing FC, Axel Castenschiold, glæder sig over, at det er lykkedes at få en erfaren, kompetent og sympatisk kommerciel direktør i form af Søren Barslund.

– Vi føler os meget privilegerede over, at vi har fået en ansøger med Sørens kompetencer. Vi får i Søren en direktør, der har ikke blot har en kommerciel uddannelse, men også mange års erfaring fra selv at have været i gamet som både aktiv og som spilleragent. Derudover er Søren bosat på Lolland-Falster (i Stubbekøbing, red.), og det går rigtig fint i spænd med et af vores vigtigste parametre, der er, at vi er lokale, siger Axel Castenschiold inden, at han uddyber den nye kommercielle direktørs rolle.

– Sørens rolle bliver først og fremmest at definere en salgsstrategi, men også at øge bevidstheden omkring det stærke brand, som vi i Nykøbing FC har bygget op over de senere år. Vi glæder os utrolig meget over ansættelsen af Søren, og vi glæder os ligeledes over, at vi nu kan sætte større fokus på vores mange trofaste partnere.

Nykøbing FC’s nye kommercielle direktør glæder sig over sit nye job og ser frem til at trække i arbejdstøjet for Nykøbing FC.

– Jeg er utrolig glad for, at jeg nu er en del af Nykøbing FC, og jeg ser det som lidt af et drømmejob for mig. Nykøbing FC er ligesom jeg selv ambitiøse, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi er et rigtig godt match.

– En af mine første arbejdsopgaver bliver at definere en klar salgsstrategi samtidig med, at vækst og indtjening optimeres. Derudover venter der jo også en aktieemission lige rundt om hjørnet, hvilket bliver en vigtig og interessant periode for klubben. Jeg glæder mig desuden til at møde alle omkring Nykøbing FC – ikke mindst partnere og aktionærer, som jeg ser meget frem til at samarbejde med, fortæller Søren Barslund.

Søren Barslund har første arbejdsdag mandag, men præsenteres allerede fredag aften for klubbens partnere til førkampsarrangementet i Drachmann Loungen.