Seneste nyt

Nykøbing FC åbner NFC Sportsklinik

af

Lolland-Falster og Sydsjælland har fået regionens første sportsklinik, der kommer til at tilbyde fysioterapi, osteopati udøvet af studerende på afsluttende år, og et performancelab. Alt sammen under et og samme tag.  

En central del af visionen i Nykøbing FC er ambitionen om at gøre en positiv forskel og tage et medansvar for udviklingen i området fra vores platform i fodbolden og idrættens verden.

Med NFC Sportsklinik får vi på Lolland-Falster og Sydsjælland en hidtil uset specialiseret klinik til det voksende talentmiljø, der er i regionen. NFC Sportsklinik giver regionen en specialiseret klinik i genoptræning efter sportsskader, skadesforebyggelse, men også performanceoptimerende 1-1-træning.

Det har været en drøm længe i NFC og hos sundhedssektoren i NFC at vi kunne tage et ambitiøst skridt på dette område til glæde for NFC, og alle de mange ambitiøse unge mennesker på Lolland Falster som arbejder målrettet med deres sport og de dygtige talentmiljøer, samt motionisten.

Medindehaver af NFC Sportsklinik, Mikkel Stage Clausen, udtaler;

– Hele idégrundlaget for NFC Sportsklinik bygger på at give Lolland-Falster og Sydsjælland en hidtil uset specialiseret klinik til det voksende elitemiljø, der er i regionen. NFC Sportsklinik giver regionen en specialiseret klinik i genoptræning efter sportsskader, skadesforebyggelse, men også performanceoptimerende 1-1-træning. Vi rummer både eliteidrætsudøveren og motionisten, fortæller Mikkel Stage Clausen inden, at han fortæller om klinikkens ansatte.

– Vores fysioterapeuter/osteopatstuderende er veluddannede i det produkt, som vi tilbyder, og vi har et klart mål om at levere et produkt, som lever mere end op til standarden. Vores behandlere holder sig altid opdateret inden for deres fag, så vi hele tiden kan levere det bedst mulige produkt for vores kunder.

NFC Sportsklinik tilbyder følgende:

  1. Fysioterapeutisk/osteopatisk undersøgelse og behandling.
  2. Specialieret 1-1 genoptræning efter sportsskader.
  3. Fysiologisk test – både 1-1 og i hold for atleter og sportshold.

NFC Sportsklinik er beliggende i MSE Loungen, der ligger på hele Lolland-Falsters hjemmebane, Lollands Bank Park.

NFC Sportsklinik åbner 1. september, og du kan læse meget mere om NFC Sportsklinik på vores nye hjemmeside. Den finder du her.