Seneste nyt

Nykøbing dukkede topholdet

af

Nykøbing FC stillede i egen hule Lollands Bank Park op som klart undertippet mod topholdet og oprykningsaspiranterne fra Esbjerg fB. Det var Nykøbing spillerne bare ikke klar over. De gik uimponeret til kampen, spillede en flot kamp hvor alle aftaler blev overholdt, og beholdt de tre point på Falster.

Målmand Tobias Brogaard, East Logistic, havde en travl aften på Lollands Bank Park, og var gode venner med overligger og stolper.

Det var såmænd ikke fordi de i dagens anledning sortklædte spillere fra Esbjerg ikke ville, for det ville de helt bestemt, men Nykøbing FC havde blot en gameplan, som viste at de også ville være med til at skabe en seværdig fodboldkamp en skøn fredag aften på Lollands Bank Park.

Noah Larsen, Skanlux, er ved at bide sig fast på holdet og spillede igen alle 90 minutter.

 

Willads Delvin, MSE, var rykket frem i angrebet ved siden af Asger Højmark, og allerede efter seks minutter får han vristet sig fri i venstre siden, og da han først har fået balancen ser han op, og da ingen går til ham curler han med hans ”tordenstøvle” bolden i en bue over målmanden og ind i fjerneste målhjørne. Et mål som må være klar aspirant som årets mål i 2023/24 sæsonen.
Willads Delvin blev i øvrigt 23 i løbet af ugen.

Glæden varer som bekendt kort, og kun et par minutter efter misser NFC forsvaret et indgreb og nu er det Esbjerg som sparker bolden flot forbi Tobias Brogaard, der ikke havde en chance.

Gæsterne havde bolden en del, og der står også fire skud på stolperne, men et par af dem var mere at bolden bouncede på overliggeren og ud, og ikke i retning mod mål.

Til gengæld stod Nykøbing spillerne rigtig godt på banen, vandt mange nærkampe og bevarede koncentrationen gennem hele kampen. De blev også ved med at tro på at sejren kunne komme i hus, selvom mange nok havde solgt kampen for 1-1 inden kampen.

Lucas Nyman, Skanlux, kom ind efter godt en time og var kampafgørende ved at blive fældet i feltet, som førte til sejrsmålet for Nykøbing FC.

Og den – altså chancen – kom med tre minutter igen. Med forholdsvis enkle midler. Willads Delvin spiller Adam Vendelbo, MSE, som løber mod baglinjen, men finder Lucas Nyman, Skanlux, som med sin fysik baner sig vej til en skudchance. Her bliver han dog tacklet ureglementeret og dommer Sebastian Aagerup pegede på pletten.

Den sædvanlige skytte Asger Højmark var skiftet ud, så det blev Oliver Angus der tog bolden og påtog sig ansvaret, men som han glad udtalte efter kampen:

– Det var ikke aftalt, men jeg var ikke i tvivl. Jeg var på ingen måde nervøs og jeg tænkt bare at den skulle jeg spark ind.

Og det kom den også! Han sparkede højt til højre for målmanden og så var der ellers dømt fri jubel på hele stadion.

Fem minutter igen blev Marcus Rasmussen sendt på banen i stedet for Ole Jakobsen, Bang/Brorson og Fogtdal, og fik sin debut. Tillykke med det.

Esbjerg lavede nærmest et frontal angreb i de sidste minutter, men Nykøbing FC stod godt imod og forsvarede målet flot og beholdt de tre point.

Nykøbing FC – Esbjerg fB 2-1 (1-1)
6. 1-0 Willads Delvin
8. 1-1 Andreas Sejr Lausen
89. 2-1 Oliver Angus (str.)

Nykøbing FC’s hold
Tobias Brogaard
Simon Madsen
Oskar Gärtig
Elias Gärtig
Jacob Blach Nielsen
Noah Larsen
Sebastian Nørløv (46. Adam Vendelbo)
Oliver Angus
Ole Jakobsen (85. Marcus Rasmussen)
Willads Delvin (90. Andreas Bredahl)
Asger Højmark-Jensen (61. Lucas Nyman)
Tilskuere 475

Øverst jubler Nykøbing FC efter Willads Delvins fantastiske føringsmål. Willads Delvin er sponseret af MSE.
Alle billeder af Betamy Foto og Droneservice.