Nyt fra netværketSeneste nyt

Ny superpartner i NFC: Velkommen til Skanlux

af

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Skanlux Byggefirma A/S, der netop har indgået en større partneraftale med Nykøbing FC.

En ny større partner har meldt sin ankomst i NFC-netværket i form af Skanlux Byggefirma A/S, der netop har tegnet et større sponsorat i Nykøbing FC.

I Nykøbing FC er vi utroligt glade for opbakningen og tiltroen til klubben, og den nye aftale giver grobund for optimisme ift. det fremtidige arbejde omkring at bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster og Sydsjælland.

Direktør og indehaver af Skanlux, Henrik M. Christensen ser ligeledes frem til partnerskabet.

– Hos Skanlux tænker vi meget over, hvilke partnere vi samarbejder med, både når vi udvælger samarbejdspartnere til vores byggerier, men også når vi skal vælge hvem eller hvilke foreninger vi støtter. Med et sponsorat til Nykøbing FC kan vi med stolthed støtte lokalt og samtidig hjælpe klubben med at skabe gode resultater både på og uden for banen.

– Vi glæder os meget til at udvikle Guldborgsund i samarbejde med Nykøbing FC, siger Henrik M. Christensen.

Skanlux Byggefirma A/S har mere mange års erfaring indenfor opførelse af familiesommerhuse, moderne luksuriøse sommerhuse og stilrene Funkis huse i både 1- og 2-plan.

Firmaet har siden 2003 haft base i Nykøbing F. og Viborg, og har over 100 ansatte. Skanlux opfører huse og sommerhuse i hele Danmark og har endda bevæget sig over grænsen til Tyskland, og Sverige med deres populære familiesommerhuse.

Med udgangspunkt i en af deres mange standardmodeller bliver dit hus tegnet, hvorefter dit drømmehus bygges af kvalitetsmaterialer, god service og rådgivning gennem hele byggeprocessen.

Inden for de senere år har Skanlux Byggefirma A/S investeret i mange udlejningsejendomme i Nykøbing Falster. Herudover har Skanlux startet en produktion op af rækkehuse til salg og udlejning.

Den produktion har Skanlux bevist valgt skulle foregå i Guldborgsund- og Lolland Kommune.

Læs mere om Skanlux Byggefirma A/S her: https://www.skanlux.dk/

Vil du give dem et like på Facebook – så gør du det her: https://www.facebook.com/SkanluxHuse