Nyt fra netværketSeneste nyt

Ny stor partneraftale med lokal virksomhed: raaco er ny partner i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til raaco, der netop har indgået en større partneraftale med Nykøbing FC.  

Et stærkt erhvervsliv er med til at løfte lokalsamfundet. Lokale virksomheder bidrager ikke kun med arbejdspladser og skatteindtægter, men også med mulighed for at smitte af på lokalmiljøet og skabe en positiv synergi omkring udviklingen.

Det er derfor med stor glæde, at vi i Nykøbing FC kan præsentere den lokale virksomhed raaco som ny superpartner.

Det lokale i højsædet

raaco har siden 1956 fremstillet og udviklet innovative, overskuelige, pladsbesparende og holdbare opbevaringssystemer til både industrien og professionelle håndværkere verden over.

Virksomheden har deres rødder på Lolland-Falster, og de glæder sig da derfor også over at kunne støtte op om det lokale fodboldflagskib.

– Vi er en lokal virksomhed, der for mange år siden også var sponsor i en af NFC’s moderklubber. Så vores historie med det lokale fodboldflagskib går langt tilbage, og vi ved, hvor vigtigt det er, at lokale virksomheder bakker op om gode, lokale tiltag. Vi glæder os til at følge med fra lægterne, og så håber vi meget på, at vores partnerskab kan hjælpe klubben endnu tættere på sine ambitiøse mål, siger ejer og direktør hos raaco, Peter-Thomas Damberg.

raaco træder ind som den femte superpartner i Nykøbing FC, og bliver en del af det i forvejen stærke partnernetværk i NFC.

Du kan læse mere om raaco her.