Seneste nyt

Ny midtbanespiller til Nykøbing FC

af

Efter en lille uges prøvetræning har Nykøbing FC valgt at skrive en toårig kontrakt med Jonathan Pank Iversen, som senest har været på kontrakt hos Silkeborg IF.

Tilgangen af Jonathan, 19 år, passer fint ind i klubbens nye strategi med at satse på unge spillere udviklet primært i egen talentafdeling.

Hvad er det så der har fået Jonathan til at takke ja til tilbuddet fra Nykøbing FC;

Jonathan Pank Iversen er 19 år og skrevet to år med Nykøbing FC

– Her er et rigtig godt træningsmiljø, og alle de andre unge gutter har taget rigtig godt imod mig. Fra den første dag har jeg følt mig velkommen det kan jeg også takke trænerstaben for. De har hurtigt lært mig hvordan tingene skal ske i Nykøbing FC, udtaler Jonathan Pank Iversen.

Hvilken force kan fans af bjørnene så forvente at se fra din side;

– Jeg er en hårdtarbejdende central midtbanespiller, jeg synes selv jeg er god på bolden og er sikker i spilopbygningen. Målet er klart at være med til at rykke tilbage i Nordic Bet ligaen og det vil jeg meget gerne bidrage til. Derudover håber jeg at udvikle mig som fodboldspiller, men også at blive til en ”voksen mand”, mens jeg er her. Jeg glæder mig rigtig meget til hele processen, slutter Jonathan Pank Iversen.

God spilforståelse
Manager Claus Jensen glæder sig meget over den indgåede aftale;

– Jonathan har været med os i en uge og imponeret os alle med sin energi, passion og gode spilforståelse, udtaler Claus Jensen, og tilføjer;

– Han kommer til os fra en god fodbold uddannelse i Silkeborg IF og han passer perfekt ind i vores unge, sultne, hårdtarbejdende og ambitiøse trup og er hurtigt blevet integreret ind i gruppen efter vores gode fire dage sammen ved Belt Cup, slutter Claus Jensen