Seneste nyt

Nummer 17 forlænger

af

Kontraktforlængelserne kommer som perle på en snor i disse dage. Nu har også Simon Madsen forlænget for yderligere en sæson med bjørnene.

Efter at have spillet som ungdomsspiller i FC Midtjylland kom Simon Madsen tilbage til Nykøbing i vinteren 2021 og debuterede den 20. februar. Siden er det blevet til 63 kampe i den kongeblå trøje.
Det er altså en helt lokal spiller som nu har forlænget med Nykøbing FC.

Hvad betyder det for dig at spille for landsdelens hold?

Simon Madsen med det karakteristiske pandebånd fik flere kampe mod slutningen af sæsonen, og han vil gerne udvikle sig i næste sæson, så han efterhånden bliver en bærende spiller. Foto: Betamy Foto- og Droneservice.


– Det betyder meget. Jeg kommer jo fra landsdelen og har været haft turen i ungdomsafdelingen i klubben, løbet ind på stadion med spillerne og været bolddreng, og derfor er jeg også stolt over at det nu er mig der løber ind på stadion.

Hvad har du af målet for holdet og dig selv for den kommende sæson?
– Vi vil gerne etablere os i Top 6, ligesom det lykkedes for os i år, og får vi et bedre afsæt kan vi også komme til at kæmpe om de to øverste pladser, men nu må vi se, siger Simon Madsen som i sæsonen 2023/2024 fik 28 kampe og scorede to mål, og fortsætter;

– Det er aldrig sjovt at tabe gentagende gange efter hinanden, som vi gjorde i sidste sæson, men vi har et ekstremt ungt hold, og jo længere vi kom i kampene fik vi lært en hel del og i de sidste kampe var det som vi kom bedre med i kampene. Personligt har jeg ambitioner om at bliver en af de faste spillere på holdet, så jeg på sigt kan udvikle mig til at blive en bærende spiller.

 Har du altid spillet med nummer 17?
– Da jeg kom til klubben var mange af numrene taget, men så fik jeg at vide af Claus at nummer 17 tidligere har været tildelt gode spillere som f.eks. Anders Due, og så tog jeg det nummer. Det kunne jo være det inspirerede, siger han med et grin.
– Det har hængt ved siden, slutter Simon Madsen der i en alder af snart 23 år kan betegnes som en af de mere erfarne spillere på holdet.

Kan spillere flere positioner
Manager Claus Jensen er naturligvis glad for at Simon Madsen har forlænget aftalen med Nykøbing FC:

– Simon har haft en god sæson for os og har over de sidste sæsoner spillet masser af kampe, og dermed fået vigtig erfaring, og er klar til endnu stærkere præstationer i den kommende sæson.

Simon Madsen med et af sine karakteristiske ryk op ad fløjen. Foto: Betamy Foto- og Droneservice.

Han er ambitiøs og dedikeret tilgang til sin fodbold, har et fantastisk venstreben og med sin gode spilforståelse evner Simon at spille flere positioner, hvilket han har givet masser af prøver på i forgangne sæson og det er en stor styrke, slutter Claus Jensen.