Seneste nyt

Nulløsning mod Hillerød i CM Arena

af

Hillerød blev som forventet en svær nød at knække, hvorfor Nykøbing FC måtte nøjes med 0-0 lørdag eftermiddag.

Fredag aften var der nok mange NFC-fans, der fik smilet frem, da Slagelse nappede point fra HIK med en 1-2-sejr.

Der var derfor lagt op til en god mulighed for at øge afstanden til nummer to i toppen af 2. division, og sådan endte det da også – det blev blot kun til en udbygning på et enkelt point.

Før kampen havde Claus Jensen bebudet, at det var forårets foreløbigt sværeste kamp, og det viste sig også allerede fra start af, hvor det var tydeligt, at det blev en jævnbyrdig affære.

NFC var først til at tilspille sig, hvad der var tæt på at blive en god chance. Mikkel Andersen slog et godt indlæg fra højresiden, og Nikolaj Bonde tog et godt løb til bagerste stang. Bonde kunne dog akkurat ikke nå frem til en afslutning.

Det var hjemmeholdet, der startede bedst, men langsomt spillede Hillerød sig bedre med i opgøret. Efter små 10 minutter kom de da også til kampens første deciderede afslutning, da et fladt spark sad lige på Storch, som ikke havde problemer med at holde bolden.

Få minutter senere kom kampens første store chance, og den tilfaldt gæsterne. Hillerød sendte en angriber flot i dybden, og kun et lidt langt træk og en god aktion af Jannich Storch i målet, forhindrede en tidlig føring til udeholdet. Målmanden læste det sidste træk flot og pillede pynten af angriberen.

Det var dog ikke fordi 1. halvleg leverede mange åbne målchancer i en kamp, der viste sig jævnbyrdig og med to hold, der havde stor respekt for hinandens forcer.

Det forblev lige ved og næsten for begge hold i 1. halvleg, hvorfor holdene gik til målløse til pause.

Efter pausen kom der mere damp under kedlerne, og Nykøbing FC tog taktstokken fra start.

Allerede i det første minut havde Claus Jensens mandskab bud efter en hurtig scoring, men Nikolaj Bondes forsøg/indlæg fra nul grader prellede af på overliggeren.

Minuttet efter var det gæsterne, der var tæt på at tilspille sig en stor chance, men Mikkel Andersen læste flot en skråt bagudrettet aflevering til en fri Hillerød-spiller.

Efter 55 minutter kom NFC til foreløbigt største chance. Mathias Gehrt blev sendt i dybden i højresiden, hvorfra han forsøgte at finde Kristian Lindberg foran kassen. Hillerød-målmanden læste dog indlægget og fik afværget situationen.

Tempoet var højere i anden halvleg, men det forblev ofte lige ved og næsten for begge mandskaber.

Mod afslutningen af kampen satte NFC sig dog mere og mere på opgøret, og det lignede, at det afgørende NFC-tryk skulle kaste tre point af sig.

Efter 69 minutter satte NFC et fantastisk angreb sammen, der var ved at kaste en efterhånden fortjent føring af sig.

Thorsheim, Koch og Pleidrup spillede hæl og tå gennem Hillerød-forsvaret inden, at Pleidrup pludselig røg alene igennem i venstresiden. Anføreren forsøgte at finde Kristian Lindberg alene inde foran kassen, men angriberen kunne akkurat ikke få tåen på afleveringen, hvorfor bolden strøg igennem feltet.

Fem minutter senere havde Lindberg igen bud efter et sent føringsmål. Hillerød-målmanden tabte bolden efter et indlæg, men hårdt presset af både målmand og forsvarsspiller kunne angriberen ikke få ordentligt træf på bolden, hvorfor den i stedet for i netmaskerne røg over i lagde sig i nettaget.

Det duftede gevaldigt af en NFC-scoring, men kort før tid var det tæt på at gå galt i modsatte ende af banen. Hillerød fangede NFC på en omstilling, men det sidste forsøg på at lægge bolden skråt tilbage i feltet blev på ny afværget af en velspillende NFC-defensiv.

I dommerens tillægstid var indskiftede Sebastian Koch var alvor tæt på at sparke alle tre point til NFC. Et nyt godt angreb endte med et indlæg fra Mads Carlson til bagerste stang, hvor Koch lurede. Koch helflugtede, men Hillerød-målmanden fremførte en redning, der var Lene Rantala værdig.

Det blev derfor ikke til mål i dagens kamp, hvorfor NFC måtte nøjes med 0-0 og dermed sæsonens blot tredje pointtab.

Trods resultatet er NFC nu ni point foran HIK, der indtager 2. pladsen i 2. division.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er mandag d. 5. april, hvor Vanløse gæster CM Arena.

Nykøbing FC – Hillerød

27.03.21 Kl. 15:00 i CM Arena.

16. spillerunde i 2. division

0-0 (0-0)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup (76. Benjamin Lauridsen), Victor Christiansson, Mads Carlson, Mathias Gehrt, Nikolaj Bonde (64 min. Sebastian Koch), Chris Thorsheim, Kristian Lindberg.