Seneste nyt

Nulløsning mod FC Roskilde i flot ramme

af

Nykøbing FC måtte søndag nøjes med et enkelt point i Nakskov mod FC Roskilde, da det hele sluttede uden mål.

Det var et feststemt og velbesøgt OK+ Stadion i Nakskov, der dannede rammen om dagens kamp mod FC Roskilde, der desværre blot endte med et enkelt point til Nykøbing FC.

Kampen startede meget lige med to hold, der tydeligt havde respekt for hinandens forcer. I det første kvarter var der derfor ingen større chancer, men Nykøbing FC var tættest på at skabe dem, da Joachim Wagner og Sigurd Schøndorf begge oplevede at blive nedlagt i ellers gunstige positioner.

Herefter åbnede kampen en anelse op, og det var Nykøbing FC, der tegnede sig for de største chancer.

Efter 20 minutter flød kombinationerne således flot i FC Roskildes felt, og pludselig var Sigurd Schøndorf alene foran mål med FC Roskildes målmand, Frederik Schram. Den islandske VM-målmand var dog hurtigt ude af sit bur, og fik flot reddet med en fodparade.

Herefter havde Nykøbing FC momentum, og det meste af spillet foregik på gæsterne banehalvdel. Efter en halv time blev et indlæg forlænget af to omgange, og så var Sigurd Schøndorf igen fri foran mål.

Denne gang var Schøndorf i en noget mere spids vinkel end før, hvorfor Roskildes dygtige målmand kunne komme ud og gøre vinklen lille. Afslutningen blev derfor igen pillet af den fremadstormende målmand.

Nykøbing FC sad tungt på resten af 1. halvleg, men rigtig farligt blev det ikke. I stedet fik FC Roskilde sendt to langskud mod mål i de døende sekunder af første halvleg, men afslutningerne gik sikkert forbi Sebastian Olsens mål.

Efter pausen kom begge hold ud i ganske højt tempo – men gassen hurtigt af ballonen.

Begge hold kom kun frem til langskud i den første halvdel af 2. halvleg, og det var uden, at målmændene blev testet med kvalificerede afslutninger inden for rammen.

Med omkring 20 minutter igen kom der igen liv i kampen efter en periode, hvor FC Roskilde ellers havde siddet ganske fornuftigt på kampen uden dog for alvor at blive farlige.

Lars Pleidrup var tæt på at finde en medspiller tæt under mål via et hårdt fladt indlæg, men gæsternes forsvar fik reddet den farlige situation.

FC Roskilde pumpede i afslutningen af kampen masser af bolde ind i vores boks, men gode defensive aktioner af især Chris Thorsheim og Gustav Kjeldsen forhindrede, at de kom frem til chancer.

I stedet var det Nykøbng FC, der i dommerens tillægstid var tæt på at nappe alle tre point, da et indlæg blev sendt til bagerste stang, men i sidste øjeblik atter blev blokeret foran snuden på en NFC’er.

Det hele sluttede derfor som det startede – uden mål.

Nykøbing FC tager et enkelt point med fra den sidste kamp i Nakskov, der blev overværet af 1.073 tilskuere. Det var desuden femte officielle kamp i streg, at Nykøbing FC ikke indkasserede mål.

12. August, 3. runde, NordicBet Ligaen.

Nykøbing FC – FC Roskilde.

Nykøbing FC (4-3-3) Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Jordan Wilson, Lars Pleidrup, Jakob Bonde, Søren Christensen (87. Kasper Jensen), Mads Kaalund, Sigurd Schøndorf (61. Emil Holten), Joachim Wagner, (78. Nicolai Dohn) Mikkel Dahl.