Seneste nyt

Nulløsning i CM Arena

af

Nykøbing FC måtte nøjes med 0-0, da Slagelse lørdag eftermiddag besøgte CM Arena.

Lørdag eftermiddag tog Nykøbing FC imod Slagelse B&I i sæsonens anden hjemmekamp. Før kampen var Nykøbing FC ubesejrede i tre kampe, og den stime blev denne eftermiddag heldigvis udbygget til fire.

Kampen startede roligt med NFC i førersædet. Gæsterne fra Vestsjælland så ikke meget til bolden, men omvendt kneb det også for NFC med at nedbryde den kompakte Slagelse-defensiv.

Den første lille mulighed kom efter 22 minutter, da Mads Carlson var tæt på at finde Sebastian Koch i dybden, men den sidste aflevering blev en tand for uskarp.

Tættere på var det to minutter senere, da Lars Pleidrup slog et godt indlæg i boksen, hvor Mathias Gehrt fik hovedet på. Desværre er hovedstød ikke superteknikkeren livret, og forsøget sneg sig da også forbi mål.

Gæsterne fra Slagelse summede til tider om NFC-feltet, men uden, at de for alvor blev farlige. Efter en lille halv time kom de godt over venstrekanten, men den yderst stabile NFC-defensiv havde ikke de store problemer med at afværge indlægget.

Nykøbing FC-defensiven stod i det hele taget igen i dag skarpt og da dommeren fløjtede til pause, var det hele 315 minutter siden, at der sidst var gået mål ind imod Nykøbing FC.

Kort før pausen var det dog ligeledes tæt på, at NFC kunne bringe sig i front. Mathias Kristensen viste, at en mand på to meter sagtens kan have teknik, da han snød en Slagelse-mand inden, at han via en yderside sendte Nikolaj Bonde alene igennem med Slagelse målmanden. En for langt træk gjorde dog, at målmanden nåede først på kuglen.

Holdene gik derfor begge målløse til pause.

Fem minutter inde i anden halvleg blev NFC nærgående. Først ved Victor Christiansson, som dog måtte se en afslutning blive blokeret, og dernæst Jacob Egeris, som sendte et godt hovedstød afsted. Afslutningen blev dog pillet på stregen af Slagelse-målmanden.

Efter 55 minutter fik Nicolai Jessen comeback til stor jubel for de fremmødte i CM Arena.

Netop Jessen serverede kort tid efter et godt hjørnespark for Mathias Kristensen, og den store angriber var tæt på at kunne bringe hjemmeholdet i front med 1-0. Målmanden kom dog igen i vejen.

Nykøbing FC var i det hele taget farligere fra anden halvlegs start og efter 61 minutter var det igen et hjørnespark, der var tæt på at blive målgivende. Kaptajn Pleidrup samlede en løs bold op, lavede en kropsfinte og sendte herefter bolden i feltet. Her kom Andreas Holm først på bolden, men afslutningen sad lige i lapperne på målmanden.

Slagelse var sjældne gæster i NFC-enden i denne fase af kampen, men få minutter efter Holms afslutning fik de alligevel sendt et forsøg afsted. Afslutningen sneg sig dog snært forbi sammenføjningen.

Nykøbing FC var hurtigt oppe i den anden ende, hvor Koch blev sendt igennem i venstresiden. Koch lagde en flad aflevering gennem boksen, og her var Jessen tæt på at kunne prikke bolden i nettet i sit comeback. Desværre kom en lang Slagelse-tå i vejen.

NFC-presset aftog en anelse midt i anden halvleg, hvor Slagelse pludselig kom mest på bolden. Chancer var det dog fortsat småt med for gæsterne, der dog heller ikke havde travlt med at sætte angreb i gang ved dødbolde og i høj grad virkede glade for det ene point.

Med 10 minutter igen begyndte det gevaldigt at ligne en nulløsning i CM Arena, men så steg presset mod Slagelse fra både NFC-spillerne og fans på tribunen.

Slagelse så derfor ikke meget til bolden i de sidste minutter, og det rødklædte udehold stillede sig da også langt ned i eget felt for at forsvare.

Med fem minutter igen gled indskiftede Emilio Simonsen flot over højrekanten, hvor han fandt Lars Pleidrup i feltet. Anførerens afslutning endte dog i hænderne på målmanden.

To minutter inde i dommerens tillægstid duftede det lidt af en forløsende scoring, men småspil i gæsternes felt endte desværre med en aflevering i dybden, der rendte ud over baglinjen.

I stedet var det tæt på at Slagelse kunne tyvstjæle alle tre point med hjem fra Lolland-Falster. En feberredning på stregen af Jannich Storch efter et hjørnespark forhindrede dog dette.

Det blev derfor ikke til mål i CM Arena, hvorfor kampen endte, som den startede – uden mål.

Nykøbing FC – Slagelse B&I

3. spillerunde, 2. division

12. september, Kl. 15:00 i CM Arena.

0-0 (0-0)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Mads Carlson (90. Kristian Lindberg), Nikolaj Bonde (55. Nicolai Jessen), Sebastian Koch, Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (80. Emilio Simonsen).