Nyt fra netværket

Nr. Vedby Hallen Sport & Cafeteria og Nykøbing FC forlænger samarbejdet

af

Endnu en partner har forlænget deres aftale med Nykøbing FC – denne gang er der tale om Nr. Vedby Hallen Sport & Cafeteria.

Vinteren har budt på en lang række nye partnere og forlængelse af nogle af dem, der i en længere årrække har været trofaste støtter i Nykøbing FC.

Nu kan endnu en af sidstnævnte tilføjes i rækken, da Nr. Vedby Hallen Sport & Cafeteria har forlænget deres engagement i Nykøbing FC og dermed tager hul på deres tredje år i klubben.

Spørger man halinspektør Helle Lund skyldes det ikke mindst den lokale samhørighed.

– Vi har valgt at forlænge vores samarbejde med Nykøbing FC af flere årsager. For det første er det vildt hyggeligt at være i Drachmann Loungen, og derfor er det da også nu tredje sæson, at vi samarbejder med Nykøbing FC.

– For det andet synes jeg, at det er vigtigt, at man holder sammen på Lolland-Falster. Det der med at bruge hinanden og bakke op om hinanden lokalt er en rigtig god ting. Det er da også en stor årsag til, at vi stadig er med, fortæller Helle Lund.

Nr. Vedby Hallen Sport & Cafeteria sørger dagligt for mad til Nr. Vedby Skolens mange elever, men huser samtidig også Nordfalsters Forenede Boldklubber, som Nykøbing FC har den store fornøjelse af at samarbejde med.

Vil du læse mere om Nr. Vedby Hallen Sport & Cafeteria, kan du finde deres hjemmeside her.