Seneste nyt

NordicBet tilbage i Danmarks næstbedste fodboldrække

af

NordicBet og Divisionsforeningen er blevet enige om at genoptage det gode samarbejde, der blev sat på pause i foråret 2020 pga. nye reklameregler for bank & betting. Det problem er nu løst, så landets næstbedste fodboldrække vil igen hedde NordicBet Liga, når sæson 2021/22 sættes i gang den 25. juli.

Spændingen er stadig intakt i landets næstbedste fodboldrække, der for første gang afvikles med den nye struktur med slutspil. Hvilke 12 hold, der spiller i ligaen næste sæson afgøres senest i næste uge, men allerede nu er navnet på plads. NordicBet har været navnesponsor for landets næstbedste fodboldrække siden marts 2017, og efter en tvungen pause i sæson 2020/21 genoptages aftalen, så den nu løber til sommeren 2022.

Direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, glæder sig over, at den tvungne pause ikke har afskrækket NordicBet fra et samarbejde med dansk fodbold.

– Vi er glade for, at vi sammen med NordicBet kan komme med denne positive udmelding, og at vi efter en pause i partnerskabet igen kan vende tilbage til det gode samarbejde. Vi har i NordicBet en dedikeret og stabil samarbejdspartner, der har fokus på ansvarlig betting, og som ønsker at støtte dansk fodbold i en udfordret periode. Genoptagelsen af vort samarbejde sender et signal om, at dansk fodbold er attraktivt at støtte op om, lyder det fra Claus Thomsen.

Også hos NordicBet er der stor tilfredshed med, at samarbejdet genoptages med minimum et år.

– Vi glæder os utroligt meget over at være tilbage som navnesponsor for NordicBet Liga efter et år på sidelinjen. NordicBet er igen den ekstra medspiller, der skal forsøge at styrke rækken yderligere og bringe fansene endnu tættere på klubberne, de følger. I fællesskab med NordicBet Liga klubberne ønsker vi i den kommende sæson at sparke nye initiativer i gang til glæde for danske fodboldfans, siger Ronni Hartvig, kommerciel direktør for Betsson Group, der står bag NordicBet.