Nyt fra netværket

Nordea forlænger og indgår partnerskab om netværksarrangementer med Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nordea fortsætter sammen med Nykøbing FC på rejsen mod Superligaen.

Endnu en trofast partner har forlænget deres aftale med Nykøbing FC således, at de fortsat er med på rejsen med Superligaen i 2020.

Denne gang er det Nordea, der ikke blot har forlænget deres aftale, men også indgår i et partnerskab om at tilbyde netværksarrangementer.

– Vi er rigtig glade for fortsat at kunne være med på den rejse som Nykøbing FC er på. Det er væsentligt for os at kunne fastholde den støtte, som vi indtil videre har ydet.

– Vi er samtidig også rigtig tilfredse med, at vi har kunne tilpasse vores partnerskab således, at vi nu også kommer til at tilbyde mere til klubben og de øvrige sponsorer i form af netværksarrangementer. Muligheden for at gøre det i samarbejde med Nykøbing FC, er vi selvsagt meget glade for.

– Netværket er rigtig væsentligt, og det er meget vigtigt for os, at vi er tilstede i det. Vi er meget glade for de netværksarrangementer, der er blevet lavet, og vi nyder at komme på stadion søndag eftermiddage, hvor der altid er god stemning. Den stemning er vi også rigtig glade for fortsat at være en del af, fortæller erhvervsfilialdirektør Flemming Jørgensen.

Nordea lægger stort vægt på lokalområdet, hvor de sætter en stor ære i at servicere kunderne til UG. Flemming Jørgensen lægger derfor stor vægt på, at også Nykøbing FC har stor fokus på lokalområdet.

– Det betyder rigtig meget for os, at det er noget lokalt, som vi støtter op om. Vi er en lokal bank, der lever af og for de lokale, så derfor er vi også meget glade for at kunne samarbejde med en klub, der tager udgangspunkt i det lokale og som er med til at vise landsdelen positivt frem for resten af Danmark, slutter Flemming Jørgensen.

På billedet ses erhvervsfilialdirektør Flemming Jørgensen og Nykøbing FC’s sponsorship manager, Kennet Nordstrøm.

Vil du læse mere om Nordea, kan du finde deres hjemmeside her.