Seneste nyt

Nnamani: Vigtigt at få følelsen af sejr

af

Emeka Nnamani blev dobbelt målscorer i dagens 4-1-sejr, og han glæder sig over at kunne bidrage til sejr.

Der var brede smil i omklædningsrummet efter dagens 4-1-sejr over SV Todesfelde, der markerede afslutning på Belt Cup for NFC.

Efter et par hektiske dage med masser af kamp, sluttede det hele med en fin sejr, og det betød ifølge Emeka Nnamani en masse både at vinde og få scoret to mål.

– Jeg går altid ind til kampe med mål om at hjælpe holdet med enten mål eller assists, så det var rigtig dejligt at kunne bidrage i dag. Det vigtigste var, at vi fik den der vindende følelse, og det fik vi heldigvis, siger han.

Med sine to mål bidrog Nnamani flot til sejren, og han har da også arbejdet hårdt på at komme i flere af de gode situationer, som han kom i, i dag.

– Jeg arbejder hver dag på træningsbanen for, at jeg skal blive endnu farligere, og jeg har mange snakke med Claus omkring, hvordan jeg skal positionere mig osv. Så det var dejligt, at det gav lidt pote i dag.

– Der er stadig meget jeg kan udvikle mig på, men jeg tager det her med mig frem mod den nye sæson. Jeg er topklar, og jeg glæder mig bare til, at vi skal i gang, slutter Nnamani.

Næste opgave for Emeka Nnamani og co. er mandag d. 18. hvor der venter en sidste træningskamp før NordicBet Liga-start.