Seneste nyt

Nnamani: En ekstra fed kamp

af

Mandag aften gæster Lyngby BK Lollands Bank Park, hvor der forventes ekstra tryk på lægterne. Emeka Nnamani ser frem til den store kamp.

Alle øjne er rettet mod Lollands Bank Park, når vi mandag aften kl. 19:00 tager imod Lyngby BK.

Øjnene forkæles som altid med forrygende fodbold fra hjemmeholdet, men øjnene hviler også på kampen, fordi gæsterne fra Lyngby med en sejr kan rykke op i Superligaen.

Der forventes derfor ekstra tryk på lægterne fra begge lejre, og det gør ifølge Emeka Nnamani kun, at man glæder sig ekstra meget til kampen.

– Det er altid fedest at spille kampe for mange mennesker på stadion, og selvom jeg altid synes, at der er god stemning på vores hjemmebane, så glæder man sig alligevel lidt ekstra til det her. Der bliver gang i den med mange fans fra begge hold, og det er kun sjovt. Vi glæder os til i morgen aften, siger Emeka Nnamani, som håber at kunne drille gæsterne.

– Det er jo en kæmpe kamp – ikke mindst for Lyngby, der kan rykke i Superligaen. Det vil være rigtig flot af dem, men de skal bare ikke have lov til at gøre det på vores hjemmebane. Alle er sultne efter at komme ud og tage tre point.

Du kan købe din billet til kampen på nfc.eventii.dk. Køber du i dag sparer du 25,- kr. på voksenbilletter.

Holder du med Lyngby skal du i udebaneafsnittet, og det kan du få praktisk information om her.