Seneste nyt

Nnamani: Det brænder inden i os for tre point

af

Emeka Nnamani glæder sig over, at der allerede er kamp igen i aften, så holdet forhåbentlig kan få sæsonens første NordicBet Liga-sejr.

Modstanden har været hård i de første fire kampe af sæsonen, men uanset hvad, er ét point i fire kampe aldrig tilfredsstillende i Nykøbing FC.

Emeka Nnamani glæder sig derfor over, at der allerede venter en ny kamp i aften, hvor der er præcis det samme på spil, som i de første fire runder – nemlig tre point.

– Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med pointhøsten fra de fire første runder, men det er fortid, og alt der betyder noget nu er at komme tilbage på sporet og få tre point mod HB Køge i aften. Alle i truppen er ekstremt sultne efter at vise, at vi er bedre end den start, vi har fået, og det brænder i os for at få de tre point, siger Emeka Nnamani, som fik scoret sit første mål i sæsonen i weekenden.

– Det var selvfølgelig dejligt at få scoret og åbnet målkontoen i den her sæson, men ærlig talt, så er det ikke noget, der fylder så meget. Det vigtigste er, at vi som hold får vendt det her, og det satser jeg på, at vi gør i aften, slutter han.

Der er kampstart kl. 19:00, og du kan købe billetter til kampen her.