Seneste nyt

Nikolaj Bonde udlejes til Slagelse B&I

af

Midtbanespiller Nikolaj Bonde udlejes frem til Slagelse B&I på en aftale, der løber sæsonen ud.

En af klubbens lokale drenge sendes på græs i Slagelse B&I.

Nikolaj Bonde har fået sin fodboldopdragelse i Nykøbing FC og var i sidste sæson en del af det hold, der sikrede en hurtig tilbagekomst til NordicBet Ligaen.

Potentialet er ikke til at tage fejl af, og det er dette, der ifølge manager Claus Jensen nu skal forløses i Slagelse B&I.

– Vi er utrolig glade for, at vi sammen med Nikolaj og Slagelse B&I er blevet enige om en lejeaftale, der gælder sæsonen ud. Nikolaj har udviklet sig flot i sin tid i klubben, hvor han har taget turen op gennem ungdomsrækkerne. Vi har en stor tro på Nikolaj som fremtidig førsteholdsspiller i NFC og vi tror på, at han vil udvikle sig yderligere ved at prøve sig selv af i et andet miljø.

– Jeg glæder mig meget over den gode dialog, som vi har haft med Slagelse B&I, og jeg glæder mig meget til at følge Nikolaj og Slagelse tæt i foråret. Jeg er overbevist om, at Slagelse er et rigtig godt sted for ham, og at udlejningen blive værdifuld for alle parter, siger Claus Jensen.

Bonde: En spændende udfordring

Nikolaj Bonde står foreløbigt noteret for 35 førsteholdskampe for Nykøbing FC, og selv forventer han, at det bliver til flere efter en spændende og udfordrende ophold i Slagelse.

– Det bliver spændende at prøve noget nyt, og jeg har været glad for den dialog Claus (Jensen, red.) og jeg har haft omkring at blive lejet ud. Træningsmiljøet i NFC er fantastisk for mig, men det er nu engang i kampene, at man udvikler sig mest, så jeg synes, at det er fedt, at jeg nu kan få lidt mere af det i Slagelse. En udlejning virker som det helt rigtige for mig lige nu.

– Jeg ser frem til et halvt år i en utroligt spændende klub i form af Slagelse, og jeg så kommer jeg tilbage i en stærkere udgave af mig selv og forhåbentlig også sprængfuld af selvtillid, så jeg sammen med NFC kan tage næste skridt på rejsen, slutter han.