Seneste nyt

Nikolaj Bonde og Nykøbing FC stopper samarbejdet

af

Væggerløse-drengen Nikolaj Bonde skal prøve nye græsgange, hvorfor NFC og den talentfulde midtbanespiller ophæver kontrakten.

Efter 48 kampe for hele Lolland-Falsters hold skal Nikolaj Bonde ud at afprøve talentet udenfor Lolland-Falsters trygge rammer.

Nykøbing FC og Nikolaj Bonde har således efter gensidig forståelse ophævet kontrakten.

Manager Claus Jensen udtaler.

– Nikolaj er en af vores lokale drenge, og vi har haft stor glæde af at have ham i truppen. Nu er vi dog nået til et tidspunkt, hvor Nikolaj for sit eget bedste og efter gensidig aftale og forståelse, skal ud og have noget kontinuerlig spilletid, så han kan udfolde det talent, som vi mener, at han har. Vi vil følge Nikolaj fremover og glæde os over den fortsatte udvikling hos en af vores lokale drenge. Nikolaj vil altid være velkommen i NFC, siger Claus Jensen.

Ophævelsen af kontrakten sker efter gensidig aftale, og Nikolaj Bonde selv glæder sig da nu også til at teste sit talent i nye rammer, ligesom han sætter pris på sine fem år i NFC.

– Jeg er helt indforstået med, at jeg nu tager afsked med NFC, og jeg sætter utrolig stor pris på de seneste små fem år, som jeg har været i klubben. Nykøbing FC vil stadig være min klub, og jeg kommer til at følge den rigtig tæt fremover, siger Bonde, inden at han fortsætter.

– Jeg har været enormt glad for alle menneskerne i og omkring klubben, og jeg kommer også til at savne at spille i Lollands Bank Park. Det var en drøm for mig at komme til det, og jeg er enormt stolt over, at jeg opnåede det. Nu er det tid til at prøve noget andet i nye rammer, og det glæder jeg mig også meget til, slutter han.

Vi ønsker Nikolaj Bonde al muligt held og lykke fremover.