Seneste nyt

Nikolaj Bonde: Fedt at være tilbage

af

Væggerløse-drengen Nikolaj Bonde var fredag formiddag tilbage i NFC-trøjen, da han var tilbage i truppen efter endt lejeophold i Slagelse.

Midtbanespilleren har været glad for sit ophold i Slagelse, men glæder sig også over at være hjemme i vante rammer.

– Det har været rigtig godt for min udvikling med det halve år i Slagelse, og det var fedt at få lidt nye øjne på en. Jeg fik også en masse spilletid, så der er ingen tvivl om, at jeg har været rigtig glad for beslutningen om at blive udlejet, og jeg sætter pris på min tid i Slagelse.

– Jeg føler, at jeg kommer tilbage i en endnu stærkere udgave af mig selv, og jeg er klar til at give den fuld gas her i opstarten. Jeg glæder mig helt vildt over at være i gang igen, siger Nikolaj Bonde.

Nikolaj Bonde har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i NFC, hvorfor han kender klubben ud og ind.

Gensynsglæden med holdkammeraterne, staben og folk omkring klubben var derfor heller ikke til at tage fejl af fra Bonde.

– Jeg er virkelig glad for NFC, og der skal da heller ikke være nogen tvivl om, at jeg har savnet klubben. Det er super fedt at være tilbage, og jeg vil gøre alt for at kunne gå ud og bidrage på træningsbanen, og når sæsonen sparkes i gang, slutter han.

Nikolaj Bonde er tilbage i sin trøje nummer 15 i denne sæson.