Seneste nyt

Nicolai Jessen: Kynisme til forskel

af

FC Fredericia var det skarpeste hold på dagen, da Nykøbing FC i dag tabte med 3-2. Ifølge Nicolai Jessen var der kynisme til forskel i en ellers velspillet kamp.

Det var underholdende og til tider også besnærende fodbold fra både FC Fredercia og Nykøbing FC, men desværre endte kampen med en 3-2-sejr til hjemmeholdet på Monjasa Park.

Efter kampen var Nicolai Jessen naturligvis skuffet, men understreger også vigtigheden af, at holdet bevarer snuden i sporet.

– Vi er pisse irriterede over at tabe den her kamp. Vi føler, at den godt kunne have været tippet vores vej, men vi må give FC Fredericia, at de var de skarpeste i de afgørende situationer i dag. Cadeau til dem. Jeg har selv to store chancer, som jeg bør gøre mere ved. Dem kommer jeg nok til at ligge søvnløs over i nat, siger Jessen inden, at han fortsætter.

– Vi taber, men jeg synes ikke, at vi præsterer dårligt i dag. Vi tabte til et stærkt FC Fredericia-mandskab, men jeg føler egentlig, at vi i perioder var bedst i en overordnet set tæt og seværdig kamp. Vi skal tage de positive ting med os til næste kamp, hvor vi så selv skal være endnu skarpere. Der er masser at bygge videre på her.

Næste opgave for Nicolai Jessen og co. er på udebane mod Esbjerg fB.