Seneste nyt

Nicolai Jessen: Bliver specielt at sige farvel

af

’Geparden fra Rødby’ takker i dag af i Lollands Bank Park, og det bliver ifølge ham selv et meget specielt farvel til hjemmepublikummet.

Nicolai Jessen stoppede før denne sæson sin fodboldkarriere, men det skete uden et ordentligt farvel til Nykøbing FC’s trofaste hjemmepublikum i Lollands Bank Park.

Derfor er fredagens hjemmekamp mod Hobro dedikeret den hurtige offensivspiller, og han vil blive hyldet i både Loungen og på stadion forud for kampen.

Selv glæder han sig til sit farvel, men indrømmer også, at det bliver specielt.

– Det bliver ekstremt vemodigt og specielt at sige farvel. Jeg har haft så mange gode oplevelser i Lollands Bank Park, og jeg har altid haft en rigtig god connection til fansene og sponsorerne. Så at skulle træde ind på banen for sidste gang og officielt sige farvel til fansene og den klub, som betyder så meget for mig, bliver en meget speciel oplevelse, siger Jessen, som håber at se mange på stadion.

– Jeg håber at rigtig mange af dem, som jeg har haft at gøre med i løbet af årene, vil komme ned og sige ordentligt farvel. Det betyder i hvert fald meget for mig, og jeg håber, at der kommer mange på stadion – både for at sige farvel, men også for at bakke drengene på banen op. Det er nu, at vi skal stå sammen.

Køb din billet til kampen på nfc.eventii.dk.