Integrationssamarbejde • NFC - Nykøbing FC
  • Bliv fan af NFC på Facebook
  • Bliv fan af NFC på Instagram
  • Bliv fan af NFC på YouTube
Næste hjemmebanekamp: Nykøbing FC – OB (Træningskamp) d. 19. januar kl. 13:00
Integrationssamarbejde
 

Integrationssamarbejde

I Nykøbing FC mener vi, at vi som den store klub i regionen er forpligtede til at tage et socialt ansvar og gå med i front for integration. Derfor har vi valgt at invitere alle flygtninge i regionen gratis til fodboldkampe med Nykøbing FC i Nykøbing F. Idrætspark.

Vi ønsker at give alle tilskuere store fodboldoplevelser på stadion, drømme og gode minder herfra. Fodbold er et internationalt sprog og vores håb er, at vi gennem positive fodboldoplevelser kan knytte nye bånd og skabe glæde, sammenhold og fællesskab på tværs af alder, etnicitet og social baggrund.

Dette kan være med til at give flygtninge i vores landsdel et større indblik i dansk kultur samt en bedre forståelse for danske normer og værdier og herigennem medvirke til at fremme integrationen. Samtidig kan dette være en god indgangsvinkel til, at flere får mod på og lyst til selv at deltage i vores rige og mangfoldige foreningsliv her i regionen.

Vi tilbyder alle med opholdstilladelse eller midlertidig opholdstilladelse på Lolland, Falster og det sydlige Sjælland, børn såvel som unge og voksne, gratis adgang til alle Nykøbing FC’s divisionskampe i Nykøbing F. Idrætspark mod forevisning af deres personlige ID-billedlegitimation.

Vi håber og tror, at dette integrationssamarbejde vil føre mange positive ting med sig for begge parter, men for at det kan blive en succes, er vi afhængige af, at mange støtter op omkring projektet og benytter sig af tilbuddet om at komme til fodbold på stadion.

Vi har derfor brug for al den hjælp, vi kan få til at sprede budskabet om dette tiltag til alle steder, hvor asylansøgere færdes samt på digitale platforme. Hjælp til at fortælle, hvornår Nykøbing FC spiller kamp, hvordan man finder vej til stadion eller arrangerer fælles transport hertil.