Seneste nyt

NFC-truppen glæder sig til Bonde-gensyn

af

Søndag gæster topholdet Viborg FF CM Arena, og det er med en god gammel kending på holdet. NFC-truppen ser frem til kampen og gensynet med Bonde.

Når Nykøbing FC i morgen tager imod Viborg FF, er det en speciel kamp af flere årsager.

Først og fremmest markerer kampen afslutningen på efterårssæsonen, og det med en mulighed for, at man via en sejr kan overvintre på en oprykningsplads.

For det andet vender den nuværende Viborg-spiller og tidligere mangeårige NFC’er Jakob Bonde hjem til CM Arena, og det er et gensyn, som NFC-truppen glæder sig til.

– Det bliver super fedt at se Jakob igen. Vi har haft mange gode år sammen i Nykøbing FC, og vi har spillet mange kampe ved siden af hinanden i forsvaret, så jeg glæder mig da til at tage imod ham, siger Kasper Jensen inden, at gæstfriheden dog slutter.

– Når det er sagt, så skal han for alt i verden ikke fra CM Arena med point. Jeg under Jakob al succes, men lige netop i morgen, må han gerne spille en skidt kamp, griner Kasper Jensen.

En af de spillere, der skal sørge for, at Jakob Bonde ikke får en nem eftermiddag er NFC-topscorer Emil Holten, og han forventer en tæt kamp mod topholdet.

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille den kamp. Nok tabte vi sidste weekend i Næstved, men vi føler os stadig i god form, og med en sejr, kan vi give os selv en ekstra god vinterpause.

– Det bliver også dejligt at se Jakob igen, og jeg glæder mig til måske at skulle spille overfor ham. Vi kender hinanden rigtig godt, så det kan kun blive en god kamp i kampen, siger Holten.

Kampen spilles i morgen klokken 13:45 i CM Arena.