Seneste nyt

NFC tager afsked med tre

af

Nykøbing FC ønsker Lukas Giessing, Kristian Lindberg og Malte Johannsen held og lykke i deres videre karriere.

Da Nykøbing FC torsdag havde sidste træning for denne sæson, blev der samtidig sagt farvel til en lille håndfuld ansigter i truppen.

Kristian Lindberg, Lukas Giessing og Malte Johannsen stopper alle i Nykøbing FC, når der kontrakt løber ud denne sommer.

Manager Claus Jensen takker dem for deres indsats i klubben.

– Kristian, Lukas og Malte har alle været et rigtig godt bekendtskab i klubben. Alle tre har alle på hver deres måde bidraget positivt i Nykøbing FC, og vi ønsker dem held og lykke samt alt godt i deres fremtidige karriere.

Tak for denne gang

Alle tre spillere har sat deres aftryk i Nykøbing FC, og fælles for dem alle er da også, at de har været glad for deres ophold hos hele Lolland-Falsters hold.

Lukas Giessing har været i klubben siden vinter, og han tager meget for opholdet med sig videre i bagagen.

– Jeg har været rigtig glad for mit ophold i Nykøbing FC, der har levet op til alle de forhåbninger, som jeg havde til klubben. Jeg føler, at jeg fodboldmæssigt har udviklet mig rigtig meget på kort tid, og det vil jeg selvfølgelig tage med mig fremover, siger Giessing, inden at han takker af.

– Nykøbing FC er en rigtig fed klub at være i, og jeg har fået mange nye gode bekendtskaber. Jeg vil også gerne sige tak til fansene, der har støttet både holdet og mig fantastisk, slutter Giessing.

Malte Johannsen har været i Nykøbing FC siden sidste sommer, og med sit altid gode humør udenfor banen og hans dedikerede arbejdsindsats inden for kridtstregerne, har han også haft del i den nu netop overståede historiske NFC-sæson.

– Det har været fedt at repræsentere Nykøbing FC, og det har været et år med masser af gode oplevelser. Jeg ønsker klubben og fansene alt det bedste i fremtiden, siger Malte Johannsen.

Kristian Lindberg er den af de tre, der har været i klubbens i længst tid, og med sine 49 kampe, var han også med nede i 2. division og sørge for, at klubben kom tilbage i NordicBet Ligaen.

– Det har været to rigtig fede år i NFC, og jeg har fra allerførste kamp oppe i Avarta følt mig som en del af et rigtig stort fællesskab. Jeg glemmer ikke den måde fansene tog imod mig på, så dem vil jeg sammen med resten af klubben rigtig gerne ønske held og lykke fremover. Jeg vil følge klubben tæt fremover, siger Lindberg.

Giessing, Johannsen og Lindberg nåede henholdsvis otte, 27 og 49 kampe i NFC-trøjen.