Seneste nyt

Nederlag til Vendsyssel i stegende hede

af

Der var dømt fodboldfest fra formiddagen, men selvom opbakningen var god, måtte NFC desværre æde et 1-3-nederlag til Vendsyssel FF.

Der var lagt op til fest, og stemningen op til kampen, var da heller ikke til at tage fejl af, men trods det, måtte NFC sande et nederlag hjemme i Lollands Bank Park.

Kampen startede i et roligt tempo, hvor ingen af holdene for alvor fik sat sig igennem. Efter ni minutter var NFC dog tæt på at bringe sig i front, da Simon Madsen lagde en fantastisk bold med ydersiden i dybden til Mathias Gehrt, som chippede bolden ind foran mål til Valon Ljuti. Hårdt presset kom Valon dog ikke først på bolden.

I stedet kom gæsterne i front små fem minutter senere, da Parfair Bizoza tog chancen fra små 30 meter og hamrede bolden helt nede i det ene hjørne af Jannich Storchs mål.

Få minutter senere blev det også 0-2, da Wessam Abou Ali kunne heade et indlæg i kassen fra tæt hold.

Nede med 0-2 så det svært ud, men efter en indlagt vandpause og tiltrængt opsang fra manager Claus Jensen, begyndte det at se meget bedre ud for NFC, som nu pludselig kombinerede fint og skabte chancer.

Emeka Nnamani blev sendt igennem i venstresiden, og så kunne han køligt chippe bolden over den fremadstormende målmand, der kun kunne sprælle forgæves.

Nu lugtede NFC blod og NFC pressede på for en udligning inden pausen.

Milas Schwensen og Simon Madsen bød sig godt til, men udligningen udeblev.

I stedet var det tæt på 1-3, da gæsterne kom højest på et hjørnespark, men fra tæt hold heldigvis headede over mål.

Dermed gik gæsterne til pause med en 1-2-føring på trods af, at NFC bestemt havde momentum i 1. halvlegs sidste halvdel.

Nykøbing FC skulle bevare momentum i anden halvleg, men i stedet kom Vendsyssel stormende ud og fik hurtigt gjort det til 1-3.

Wessam Abou Ali blev spillet fri i feltet i en spids vinkel, og så hamrede den tidligere AAB’er bolden op i nettaget uden chance for Jannich Storch.

Målet slog ikke som sådan NFC ud, og få minutter senere lå der en ny reducering og lurede.

Efter 53 minutter kom Simon Madsen kom godt over venstrekanten, hvorfra han slog et hårdt fladt indlæg, som Emeka Nnamani var tæt på at kunne liste i kassen. Målmanden fik dog reddet på stregen.

Minuttet efter kom Emeka Nnamani over venstrekanten, og så var det hans tur til at slå et fladt indlæg i feltet. Denne gang røg bolden til bagerste stang, hvor Milas Schwensen kastede sig frem og var tæt på at prikke bolden i det tomme net. Han manglede dog det sidste for at kunne reducere.

30 sekunder senere kom også Mathias Gehrt frem til en god chance fra kanten af feltet, men forsøget røg desværre over mål.

Resultatet lod noget tilbage at ønske i dagens kamp, men med de positive briller på, fik to unge NFC’ere debut.

Efter 57 minutter fik 17-årige Noah Dinger Huge Larsen debut, da han erstattede Milas Schwensen, og med 10 minutter igen fik også Junes El-Sayed debut. Begge har spillet hele deres børne- og ungdomstid i Nykøbing FC.

Det var småt med chancer mod kampens afslutning, hvor Vendsyssel var gode på bolden og fik NFC’erne til at løbe mange tunge meter i sommervarmen.

Det forblev derfor 1-3 til gæsterne.

Næste opgave er tirsdag, hvor HB Køge venter på udebane.

Nykøbing FC – Vendsyssel FF

13.08.22 Kl. 15:00 i Lollands Bank Park

NordicBet Liga, 4. spillerunde.

0-2 (1-2)

0-1, Parfair Bizoza (12 min)

0-2, Wessam Abou Ali (20 min)

1-2, Emeka Nnamani (28 min)

1-3, Wessam Abou Ali 47 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Jacob Blach, Kasper Jensen, Elias Gärtig, Simon Madsen, Victor Christiansson (57. Nikolaj Bonde), Valon Ljuti (83. Junes El-Sayed), Mads Carlson (73. Benjamin Lauridsen), Emeka Nnamani, Milas Schwensen (57. Noah Dinger Huge Larsen), Mathias Gehrt (73. Lucas Nyman).