Seneste nyt

Nederlag til Vendsyssel FF i CM Arena

af

Nykøbing FC tabte søndag eftermiddag med 3-0 hjemme i CM Arena til Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF.

Der ventede søndag eftermiddag en svær opgave i CM Arena, da Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF stod på modsatte banehalvdel.

Gæsterne havde efter en sløj start på sæsonen fundet melodien, og de viste sig da også skarpe foran kassen denne eftermiddag.

Kampen startede i højt tempo og allerede efter et minut, havde der været optræk til mål i begge ender. NFC spillede flot igennem Vendsyssels forsvar inden, at Mathias Kristensen blev nedlagt på kanten af gæsternes felt. Dommeren vinkede dog afvisende, og så fløj Vendsyssel op i den anden ende af banen.

Her kom en Vendsyssel-angriber i en god position i højre side af NFC-feltet, men hårdt presset i skudøjeblikket tog bolden ydersiden af stolpen.

Kampen var en åben affære i indledningen, men efter 11 minutter kom gæsterne på 1-0 efter et hjørnespark. Storch blev væltet omkuld i eget felt, men dommerens fløjte forblev tavs, og så kunne gæsternes Lasse Steffensen prikke bolden det sidste stykke over stregen til 1-0.

Målet slog ikke NFC ud, og efter 21 minutter var det tæt på at blive til en hurtig udligning. Nykøbing FC viste aggressivt presspil, og så var Joachim Wagner pludselig alene igennem med Vendsyssels målmand, Peter Friis Jensen. Målmanden hev dog en stor redning ud af ærmet.

Få minutter senere var det tæt på at gå galt i den anden ende, men Jannich Storch hev en tilsvarende flot redning frem, hvorfor stillingen på trods af store tilbud stadig var 1-0.

Kort før pausen var det Mathias Kristensens tur til at have bud efter en udligning, men den høje angribers afslutning mod det lange hjørne blev flot pillet af målmanden.

Få sekunder senere blev det i stedet 2-0. Vendsyssel kom over vores venstreside, lagde et fladt indlæg i boksen og så kunne Wessam Abou Ali tæt under mål score.

Nykøbing FC sværmede om Vendsyssel-målet i minutterne før pausen, men det forblev 2-0 efter de første 45 minutter.

NFC-drengene var hurtigt ude af omklædningsrummet, og de startede da også anden halvleg med at presse Vendsyssel tilbage på banen.

Efter en lille time var Mathias Gehrt tæt på at overplacere målmanden med et langskud mod det lange hjørne, men bolden sneg sig forbi buret.

I minutterne efter havde både Joachim Wagner og Lars Pleidrup gode tilbud for en reducering, men i stedet endte det med at blive 3-0 på en dødbold. Bolden blev slået til bagerste stang, hvor Jannich Storch reddede et godt hovedstød. Desværre var gæsternes Wessam Abou Ali hurtigst over bolden, hvorfor han kunne gøre sig selv til dobbelt målscorer.

Vendsyssel kom efter 3-0-scoringen mere på bolden uden, at de dog for alvor blev farlige. Tempoet blev til gengæld taget ud af kampen, og selvom Nykøbing FC i slutfasen bød sig til og Mathias Gehrt havde et forsøg på stolpen, så blev det ikke til flere mål.

Nykøbing FC måtte derfor sande et 3-0-nederlag.

Næste opgave er allerede onsdag, hvor HB Køge venter på udebane i Sydbank Pokalen.

Nykøbing FC – Vendsyssel FF

10. runde, NordicBet Ligaen

22.09.19 Kl. 14:00 i CM Arena

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim (77. Simon Schultz), Kasper Jensen, Gustav Kjeldsen, Lars Pleidrup, Nicolai Dohn, Mads Carlson, Søren Christensen (49. Mikkel Andersen), Mathias Gehrt, Joachim Wagner (67. Sigurd Schøndorf), Mathias Kristensen.