Seneste nyt

Nederlag til Trelleborg i fysisk testkamp

af

Nykøbing FC spillede her til eftermiddag næstsidste træningskamp, og her blev det til et 2-0-nederlag til svenske Trelleborgs IF.

For anden gang på fem dage skulle NFC i kamp, da svenske Trelleborgs IF i dag var modstanderen på udebane

Hjemmeholdet stillede op i en stram 4-4-2, hvor der var stort fokus på fysik og meget lidt plads at spille imellem kæderne.

Alligevel var det dog Nykøbing FC, der startede kampen bedst. Claus Jensens tropper var mest på bolden, men det kneb på banens sidste tredjedel, hvor hjemmeholdet stod godt i defensiven.

Tættest på inden for det første kvarter var Mathias Kristensen, da han fik serveret et indlæg fra Mikkel Andersen. Indlægget blev dog en tand for højt, hvorfor hovedstødet ikke for alvor blev farligt.

Efter 18 minutter fik hjemmeholdet også vist sig frem offensivt. En omstilling endte med en retvendt svensker, der med et forsøg fra kanten af feltet fik testet Sebastian Olsen i målet. Målmanden var dog klar og fik klaret afslutningen uden større problemer, hvorefter Jacob Egeris, der fik sin uofficielle debut, fik clearet bolden.

Nykøbing FC fortsatte med at være mest på bolden og en lille halv time inde i opgøret begyndte chancerne også så småt at komme. Først ved Emilio Simonsen, der havde bud efter det lange hjørne og kort tid efter, var det Mathias Kristensen, der ligeledes måtte se et forsøg snige sig forbi mål.

Herefter kom Trelleborg bedre med i opgøret, og efter en lille halv time måtte Sebastian Olsen diske op med en regulær klasseredning efter et ellers flot langskud fra små 20 meter.

NFC sluttede første halvleg bedst af, da Thorsheim slog et godt indlæg i feltet, hvor Mathias Kristensen hårdt presset fik flugtet mod mål. Afslutningen gik dog akkurat forbi mål og ud til målspark.

Trelleborg kom bedst ud efter pausen, og de tiltvang sig overtaget via god intensitet og stor fysik.

Efter en lille time kom værterne frem til deres foreløbigt største chance, da de kom over højrekanten, hvorfra der blev lagt et fladt indlæg skråt tilbage i feltet. Afslutningen midt for mål blev dog sendt langt over mål.

Midt i første halvleg kom NFC atter bedre med i opgøret, men alligevel fik Trelleborg bragt sig foran med både 1-0 og 2-0.

Først resulterede en aflevering i dybden i en friløber til hjemmeholdet, hvor de ikke svigtede, hvorefter Trelleborg få minutter senere fik trampet sig igennem forsvaret og flot fik afsluttet i det lange hjørne uden chance for Sebastian Olsen.

Resten af kampen blev en lige affære, hvor ingen af holdene for alvor formåede at skabe store chancer, hvorfor det hele endte med et 2-0-nederlag til Trelleborg.

Næste, og sidste, træningskamp er søndag d. 23. februar, hvor vi hjemme i NFC Syd tager imod AB.