Seneste nyt

Nederlag til topholdet efter overtidsscoringer

af

Det lignede længe en flot NFC-sejr, men i stedet blev kampen vendt på hovedet i tillægstiden, og så vandt NordicBet Ligaens førerhold, Vejle BK, med 4-5 efter en voldsomt dramatisk kamp.

Mundvigende hang gevaldigt efter kampen, og det var med god grund, da Nykøbing FC igen blev straffet i tillægstiden og tabte med 4-5 efter to Vejle-scoringer i tillægstiden.

Kampen startede ellers godt for Nykøbing FC, og det blev i det hele taget en kamp, der bølgede voldsomt frem og tilbage.

Efter syv minutter bragte NFC sig i front, da Ahmed Hassan blev retvendt mod Vejle-målet og tog chancen mod mål. Afslutningen suste i det lange hjørne uden chance for målmanden, og så var Claus Jensens drenge i front med 1-0.

Nykøbing FC spillede i det hele taget en flot kamp i store perioder af opgøret, og de 950 tilskuere viste deres store tilfredshed med alt fra presspil, angreb og afslutninger.

Langsomt spillede Vejle sig dog bedre med ind i kampen, og midtvejs i første halvleg, begyndte topholdet at vise tænder.

Efter 23 minutter måtte Jannich Storch hive en stor redning frem, da gæsterne kom over deres venstrekant og i en spids vinkel fik en friløber mod mål. Storch parerede, og så kunne Jacob Egeris efterfølgende cleare.

Efter 34 minutter kunne NFC dog ikke stå imod længere. Storch reddede flot en afslutning, men returbolden dumpede ud til Arbnor Mucolli, som fra tæt hold kunne sparke bolden op i nettaget til 1-1.

Nykøbing FC kom efter udligningen bedre med i opgøret igen, og Lars Pleidrup var efter 40 minutter tæt på at heade bolden i kassen til 2-1. Bolden strøg dog snært forbi mål.

I stedet gik det galt i den anden ende, da Oliver Provstgaard tæt under mål kunne heade bolden i kassen til 1-2 efter et godt slået hjørnespark.

Det lignede derfor, at Vejle skulle gå til pause med en 1-2-scoring, men i stedet fandt NFC et flot angreb frem, hvor Mathias Gehrt endte med at slå et skarpt indlæg ind mod Luca Kjerrumgaard, som headede indlægget i det lange hjørne til 2-2.

Holdene gik derfor til pause med 2-2 på måltavlen efter en fantastisk medrivende første halvleg.

Nykøbing FC kom bedst ud til anden halvleg, og det kneb for gæsterne med at komme på bolden.

Efter 50 minutter var det tæt på en ny NFC-føring, da Luca Kjerrumgaard fremtvang en løs bold i feltet. Mathias Gehrt var først over kuglen, men Vejle-målmanden reddede flot forsøget.

Nykøbing FC fortsatte med at mose på, og fem minutter efter var Lars Pleidrup tæt på at score ved bagerste stang efter et nyt godt indlæg.

I stedte for en NFC-scoring viste Vejle dog stor kynisme, da de lettere ud af ingenting bragte sig i front med 2-3.

Vejle strøg igennem i deres venstre side, og så blev bolden løftet flot over Jannich Storch, som blot kunne flakse forgæves efter bolden inde i målet.

Vejle BK havde herefter momentum, og det lignede at det rutinerede tophold ville køre sejren hjem.

Nykøbing FC ville det dog anderledes.

Luca Kjerrumgaard kom højest til vejrs ved bagerste stang, hvor han flot headede en ny udligning i kassen.

Det skulle dog blive endnu vildere i Lollands Bank Park.

Nykøbing FC fik igen tilkendt et hjørnespark, og igen kom Luca Kjerrumgaard først på bolden. Kjerrumgaard sparkede bolden på tværs, og så fik Vejles Oliver Nielsen prikket bolden ind over egen streg til 4-3.

Vejle tog herefter over, og de pressede voldsomt på i slutfasen.

Nykøbing FC forsvarede sig forbilledligt indtil det 93. minut, men så gik det også grueligt galt for Claus Jensens drenge.

Et indlæg blev sendt i NFC-feltet, og så endte en kikset tæmning for fødderne af Mouhamadou Drammeh, som kunne sparke udligningen i kassen.

Vejle fortsatte med at mose på, og få minutter efter blev det derfor også 4-5, da indskiftede Kristian Kirkegaard chippede bolden over en fremadstormende Jannich Storch.

Nykøbing FC bed fra sig i slutfasen, men Emeka Nnamanis hovedstød prellede af på stolpen efter et ellers godt indlæg.

Kort efter fløjtede dommeren kampen af, hvorfor den dramatiske kamp sluttede med de vilde cifre 4-5.

Næste opgave for Nykøbing FC er lørdag, hvor der venter en udekamp mod Vendsyssel FF.

Nykøbing FC – Vejle BK

29.10.22 Kl. 15:00 i Lollands Bank Park

NordicBet Liga, 15. runde.

4-5 (2-2)

1-0, Ahmed Hassan (7 min)

1-1, Arbnor Mucolli (34 min)

1-2, Oliver Provstgaard (42 min)

2-2, Luca Kjerrumgaard (45+ min)

2-3, Dimitrios Emmanouilidis (57 min)

3-3, Luca Kjerrumgaard (73 min)

4-3, Oliver Nielsen, selvmål (79 min)

4-4, Mouhamadou Drammeh (90+ min)

4-5, Kristian Kirkegaard (90+ min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Oscar Fuglsang, Jacob Egeris, Thor Høholt, Kasper Jensen (45. Emeka Nnamani), Valon Ljuti, Mads Carlson (84. Victor Christiansson), Mathias Gehrt, Lars Pleidrup (63. Nikolaj Bonde), Ahmed Hassan (63. Ole Jakobsen), Luca Kjerrumgaard.