Seneste nyt

Nederlag til Hvidovre i tæt affære

af

Lørdag eftermiddag blev det desværre til et snævert 1-0-nederlag til Hvidovre i NordicBet Ligaens 22. spillerunde.

Rammerne var fortsat ikke helt normale, da Nykøbing FC lørdag eftermiddag besøgte Hvidovre i Pro Ventilation Arena.

Holdene havde telte på sidelinjen som omklædningsrum, og da kampen blev fløjtet i gang buldrede kunstig fanlyd ud af højtalerne, der naturligvis heppede på hjemmeholdet fra den københavnske vestegn.

Om det var den kunstige opbakning fra højtalerne, skal vi lade være usagt, men det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land i opgøret. Allerede efter halvandet minut tilspillede de sig en stor chance, da de opfangede en løs bold i NFC-forsvaret og slap alene igennem med Jannich Storch. Målmanden fik dog gjort vinklen lille, og så kunne Mathias Thrane cleare bolden tæt under eget mål.

Langsomt spillede NFC sig dog ind i kampen, og som minutterne skred frem, var det i højere og højere grad Claus Jensens mandskab, der havde bud efter føringsmålet.

Efter små fem minutter var Koch tæt på at komme frem til en stor chance efter forarbejde af Mikkel Dahl, men Hvidovre fik afvist i sidste øjeblik.

Efter små 20 minutter var NFC så igen tæt på af to omgange. Begge gange var det Koch, der var på spil. Først blev hans forsøg på at chippe bolden over Hvidovre-målmanden i en spids vinkel klaret af målmanden og minuttet efter måtte den lynhurtige kant se en hård afslutning suse forbi målet.

Efter et solidt NFC-overtag blev kampen en mere lige affære uden, at det dog for alvor blev til chancer i midten af halvlegen. Kampen blev akkurat så tæt, som man kunne have forventet.

Kort før pausen var Mathias Gehrt dog alligevel tæt på at bringe NFC i front efter et fornemt gennemspillet angreb. Mathias Thrane fandt Carlson på højrekanten, hvorefter han fandt Gehrt i feltet. Superteknikkeren trykkede resolut af, men måtte se afslutningen afvist af en stor Hvidovre-redning i buret.

Kort tid efter var det så Hvidovre, der kunne bringe sig i front. Kim Aabech slog et indadskruet frispark i feltet, hvor Daniel Stenderup dukkede op og kunne snitte bolden i kassen med hovedet til 1-0.

Dermed gik Hvidovre til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen kom Hvidovre bedst ud af starthullerne uden, at de dog for alvor blev farlige foran Jannich Storchs mål.

Ved 60-minutters mærket fik NFC dog lidt ud af ingenting en god mulighed for en udligning, da Sebastian Koch fik tromlet bolden gennem feltet, og så landede bolden for fødderne af topscorer Mikkel Dahl midt for mål. Dahl svingende venstrebenet, men afslutingen strøg over mål.

Hvor første halvleg var ganske chancerig, var det langt mere beskedent med forsøg mod både Hvidovres og Nykøbing FC’s mål.

Mod slutningen af opgøret fik Nykøbing FC dog lagt et fint pres mod Hvidovres mål. Sebastian Koch fik først serveret en mulighed efter et godt indlæg, men kantspilleren fik ikke bolden under kontrol, hvorfor chancen løb ud i sandet.

I takt med, at NFC satsede stort for udligningen, fik Hvidovre også omstillingsmuligheder. Jannich Storch og Jacob Egeris fik dog på skift afværget store chancer, hvorfor der var spænding i opgøret indtil det sidste.

Nykøbing FC sendte i slutfasen det ene indlæg efter det andet i boksen, og for anden uge i træk var Mathias Kristensen tæt på at blive den helt store helt.

MK måtte dog se et hovedstød blive reddet flot af målmanden kort før dommerens slutfløjt.

Udligningen kom aldrig, hvorfor Hvidovre endte med at kunne notere en smal 1-0-sejr.

Hvidovre – Nykøbing

22. Spillerunde i NordicBet Ligaen.

15:30 i Pro Ventilation Arena

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Jordan Wilson (83. Mathias Kristensen), Gustav Kjeldsen, Mathias Thrane (83. Mikkel Andersen), Mathias Gehrt, Søren Christensen (45. Nikolaj Bonde), Sebastian Koch, Mads Carlson (62. Emilio Simonsen), Mikkel Dahl.