Seneste nyt

Nederlag til FC Roskilde i testkamp

af

Nykøbing FC tabte her til eftermiddag med 2-1 til FC Roskilde i en testkamp.

Med to uger til sæsonstart spillede Nykøbing FC i dag næstsidste træningskamp. Modstanderen var FC Roskilde på udebane, og det blev en tæt kamp, hvor der især i første halvleg var gode NFC-takter.

Kampen kom efter en god, men hård træningsuge, og det var allerede fra start besluttet, at samtlige spillere i truppen skulle have værdifulde minutter i benene.

Nykøbing FC kom blæsende ud til kampen og allerede efter få minutter burde det til dagen rødklædte NFC-mandskab have ført med et par stykker, da både Mathias Gehrt og Søren Christensen havde gode forsøg inden for de første fem minutter. En blokering på stregen og en god redning af Roskildes målmand betød dog, at Roskilde slap med skrækken.

Brian Rasmussens mandskab kom ud til kampen med et dejligt offensivt og aggressivt udtryk, men efter små 10 minutter var det tæt på at koste i defensiven. Roskilde fangede NFC på en omstilling, og så måtte Jannich Storch hive en god redning ud af ærmet på en friløber.

Nykøbing FC fortsatte dog med at dominere og både Kasper Jensen samt Mathias Kristensen havde bud efter føringsmålet i perioden efter Roskilde-chancen. Kasper Jensen var igen i dag farlig på de offensive dødbolde, men marginaler gjorde, at han ikke som i sidste weekend kom på tavlen.

Kampen foregik generelt i et højt tempo med god intensitet, men på trods af en fin chance til Roskilde kort før pausen, så gik begge hold målløse i omklædningsrummene efter de første 45 minutter.

Efter pausen skiftede Nykøbing FC hele fem mand, og det gav blandt andet plads til prøvespilleren Ertrugul Teksen. Han kom i fokus få minutter efter pausen, da han eksekverede et straffespark, som Magnus Warming havde skaffet Nykøbing FC via et godt løb i feltet.

Nykøbing FC var derfor helt fortjent i front, men glæden varede kort, da Roskildes nigerianske prøvespiller Etim Monday slap igennem i højresiden og udplacerede indskiftede Sebastian Olsen, så stillingen nu var 1-1.

Anden halvleg blev en mere rodet affære, hvor begge hold kæmpede med at finde rytme i en klassisk træningskamp med mange ind- og udskiftninger. Nykøbing FC dikterede spillet, men kæmpede med at nedbryde en dyb og kompakt FC Roskilde-defensiv, der ventede tålmodigt på deres omstillingsmuligheder.

En sådan en kom med godt og vel 20 minutter igen, og det udnyttede Etim Monday til at score et flot mål til 2-1.

Mod kampens afslutning blev Nykøbing FC farlige, og der lå en udligning og lurede. Især Magnus Warming bød sig flot til, men marginaler og den sidste skarphed i de afgørende øjeblikke manglede op mod dommerens slutfløjt.

Ind ville bolden derfor ikke for Nykøbing FC, hvorfor kampen endte med et smalt 2-1-nederlag til FC Roskilde i en kamp, hvor Nykøbing FC dog især kan tage meget godt med fra 1. halvleg.

FC Roskilde – Nykøbing FC

Træningskamp, 13. juli.

2-1 (0-0)

0-1, Ertrugul Teksen (50 min)

1-1, Etim Monday (55 min)

2-1, Etim Monday (70 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch (45 min. Sebastian Olsen), Mikkel Andersen (prøvespiller), Kasper Jensen (45 min. Gustav Kjeldsen), Jordan Wilson (70 min. Jeppe Arnesen), Chris Thorsheim, Nicolai Dohn, Mathias Thrane (45 min. Lars Pleidrup), Søren Christensen, Mathias Gehrt (45 min. Mads Carlson, prøvespiller), Magnus Warming, Mathias Kristensen (45 min. Ertrugul Teksen, prøvespiller)

Bænk: Sebastian Olsen, Jeppe Arnesen, Gustav Kjeldsen, Lars Pleidrup, Mads Carlson (prøvespiller), Ertugrul Teksen (prøvespiller)