Seneste nyt

Nederlag på Opening Day til Hvidovre

af

Der var redt op til fest i Lollands Bank Park, men den udeblev desværre i dagens 0-1-nederlag til Hvidovre IF, der nu ligger nummer tre i NordicBet Ligaen.

Opbakningen fejlede intet, men den rakte desværre ikke til point i dagens Opening Day kamp i Lollands Bank Park mod Hvidovre.

Før kampen markerede både Nykøbing FC og Hvidovre deres støtte til børnene i Ukraine med et banner, men derfra var samhørigheden mellem holdene også ovre.

Kampen startede lige uden større chancer hverken i den ene eller anden ende.

Vi skulle frem til kampens 17. minut før, at tilskuerne for første gang kom op af stolene. Kasper Jensen og Nicolai Jessen fik iscenesat Mathias Kristensen på kanten af gæsternes felt, men den flade afslutning fra topscoreren blev blokeret før, at det fik sat målmanden på prøve.

Mathias Kristensen forsøgte sig igen efter 26 minutter, da han tog chancen fra små 25 meter. Målmanden måtte bruge to forsøg på at få bolden under kontrol, men helt tæt på et føringsmål, var det dog ikke.

Minuttet efter var det Hvidovre, der havde bud efter et føringsmål, men et godt forsøg mod det fjerne hjørne strøg snært over Jannich Storchs mål.

Kampen bølgede frem og tilbage, men uden at hverken NFC eller Hvidovre for alvor blev farlige i modstanderens felt.

Lidt ud af ingenting kom Hvidovre dog foran efter 41 minutter. Den tidligere NFC’er, Tobias Thomsen, kom først på et indlæg fra højre, og så pandede han stensikkert bolden ind bag Storch, som var chanceløs i situationen.

Gæsterne kunne derfor gå til pause med en snæver 0-1-føring.

Pausen blev brugt til at give Emeka Nnamani hjemmebanedebut, da han erstattede Mads Carlson.

Alligevel kneb det dog med at skabe chancer mod den kompakte Hvidovre-defensiv.

Nykøbing FC var mest på bolden i de sidste 45 minutter, imens Hvidovre virkede tilfredse med at tage deres chancer på de omstillinger, der opstod i løbet af anden halvleg.

Det var da også gæsterne, der var tættest på at score i anden halvlegs indledning, da en nedfaldsbold efter en dødbold fik en halvflugter fra tæt hold. Den velspillende Jannich Storch reddede dog igen fint.

Trods dominans på bolden var det i midten af anden halvleg fortsat gæsterne, der var tættest på at score. Et uskarpt forsøg på hovedstød og en god redning fra Storch forhindrede det dog.

Fra NFC var et giftigt indlæg fra Lars Pleidrup det farligste i denne periode, men både Mathias Gehrt og Mathias Kristensen kunne akkurat ikke nå frem til bolden i situationen.

Med et kvarter tilbage intensiverede Nykøbing FC presset, og langsomt begyndte der at komme lidt større chancer.

Både Nicolai Jessen og efterfølgende indskiftede Kristian Lindberg havde forsøg fra distancen, men Hvidovre-målmanden blev ikke for alvor sat på prøve.

Efter 78 minutter snød Ekema Nnamani fuldstændig sin oppasser, hvilket resulterede i, at han på brutal vis blev nedlagt bagfra af gæsternes Ahmed Iljazovski. Gæsterne slap dog med et gult kort.

Den helt store chance for udligningen lod vente på sig, men efter 86 minutter kom den.

Indlæggene blev hældt ind i Hvidovre-feltet, hvor Mathias Kristensen dukkede op og fra tæt hold fik sendt et hovedstød mod kassen.

Hvidovre-målmanden hev dog en flot redning ud af ærmet, hvorfor topholdet slap med skrækken.

Det blev derfor ikke til flere mål, hvorfor Hvidovre kunne notere en smal 0-1-sejr i Lollands Bank Park.

Næste opgave for NFC er på fredag, hvor endnu et tophold, Lyngby, venter på udebane.

Nykøbing FC – Hvidovre IF

05.03.22 Kl. 12:45 i Lollands Bank Park

NordicBet Ligaen, 20. spillerunde.

0-1 (0-1)

0-1, Tobias Thomsen (41 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Kasper Jensen, Jacob Egeris, Malte Johannsen (25. Elias Gärtig), Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Valon Ljuti, Mathias Gehrt, Nicolai Jessen (77. Kristian Lindberg), Mads Carlson (45. Emeka Nnamani), Mathias Kristensen.