Seneste nyt

Nederlag, men…… VI ER I OPRYKNINGSSPILLET!

af

Nykøbing FC tabte med 1-4 til AC Horsens, men resultaterne flaskede sig, og så kom Nykøbing FC alligevel i top-seks og oprykningsspillet.

Der var dømt drama i Lollands Bank Park, da sidste runde i grundspillet skulle afvikles, og det skulle afgøres hvem der fik den sidste plads i top-seks.

Nykøbing FC, HB Køge og Vendsyssel havde alle muligheden for at tage pladsen, og det var NFC, der havde de bedste kort på hånden, da en sejr ville sikre pladsen i oprykningsspillet.

Lad det dog være sagt med det samme – Nykøbing FC ramte ikke dagen, og det blev da også til et 1-4-nederlag mod det tidligere Superliga-mandskab, AC Horsens.

Mest bemærkelsesværdigt ved selve kampen var Emeka Nnamanis indhop i pausen, og lejesvenden fra FC Nordsjælland fik da også scoret hans første mål i NFC-trøjen.

Den første del af første halvleg var tæt, men da AC Horsens kom på 0-2 var der manges øjne, der blev rettet mod Fredericia, hvor HB Køge var foran med de samme cifre, og var på vej mod 6. pladsen i NordicBet Ligaen.

I midten af anden halvleg blev der udlignet i Fredericia, og det bar kampen i Lollands Bank Park også præg af, da tempoet gik en anelse ned og chancer blev færre.

Det endte derfor med et på papiret trist nederlag til AC Horsens på 1-4, men det forhindrede ikke stemningen i at eksplodere i Lollands Bank Park, da det først stod klart, at FC Fredericia havde snuppet point fra HB Køge.

Det resultat betød nemlig, at Nykøbing FC kunne juble over en historisk plads i top-seks, hvilket sikrede den bedste placering for et hold fra Lolland-Falster i de seneste 40 år!

Stort tillykke og tak til alle omkring klubben – partnere, fans, aktionærer m.fl. – der har været med til at sikre det historiske resultat.

Nykøbing FC – AC Horsens

18.03.22 Kl. 18:30 i Lollands Bank Park

NordicBet Ligaen, 22. Spillerunde.

0-1, Anders K. Jakobsen (28 min)

0-2, Casper Tengstedt (40 min)

0-3, Magnus Jensen (49 min)

1-3, Emeka Nnamani (51 min)

1-4, Lirim Qamili (88 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Kasper Jensen (45. Emeka Nnamani), Jacob Egeris, Malte Johannsen, Mikkel Juhl, Victor Christiansson, Valon Ljuti, Lars Pleidrup, Nicolai Jessen (82. Kristian Lindberg), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen.