Seneste nyt

Nederlag i chancerig sidste testkamp

af

Nykøbing FC tabte med 2-3 til B.93 i opstartens sidste testkamp. Nu gælder sæsonpremieren søndag mod Superliga-nedrykkerne fra Lyngby BK.

Weekendens udsatte testkamp mod B.93 blev spillet her til eftermiddag, og det blev til en velspillet samt chancerig kamp, hvor gæsterne dog trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-3-sejr.

Forud for kampen kendte vi B.93 som et teknisk stærkt og godt spillende hold, og det var da også præcis det indtryk de efterlod i Lollands Bank Park.

Kampen bølgede derfor frem og tilbage i en aldeles underholdende affære, hvor der ikke manglede chancer.

Allerede efter 30 sekunder tegnede gæsterne sig for den første mulighed, da de strøg over højrekanten og fik lagt en flad aflevering ind foran mål. Afslutningen fra den rødklædte B.93-angriber strøg dog forbi kassen.

NFC fandt dog hurtigt sine ben og små 10 minutter inde i første halvleg, burde Claus Jensens drenge have bragt sig foran – endda af et par omgange.

Første traf et hovedstød fra Mathias Kristensen overliggeren inden, at Mathias Gehrt sekunder senere fik afvist et forsøg på et chip over målmanden mod det lange hjørne. På det efterfølgende hjørnespark var det så Mikkel Andersens tur til at blive snydt for et mål, da hans hovedstød blev reddet på stregen i en situation, hvor målmanden ellers blot kunne kigge langt efter kuglen.

Underholdningen manglede derfor ikke, og de flotte fremadrettede spil fortsatte blot i Lollands Bank Park.

Efter 22 minutter iscensatte Mathias Gehrt højrekant Sebastian Koch, der udnyttede et hidsigt dybdeløb af Mikkel Andersen til at trække ind i banen og afslutte. Afslutningen med venstreskøjten sneg sig dog forbi mål.

Minuttet efter var Sebastian Koch igen på spil, da Nicolai Jessen slog et fladt indlæg til forreste stolpe. Koch forsøgte sig med at snitte bolden forbi keeperen, men sidsteskansen var vågen og reddede til hjørnespark.

Et lignede scenarie udspillede sig efter en lille halv time, men denne gang kom Koch ikke først på bolden. Det gjorde han til gengæld over andenbolden, hvor han med ryggen mod mål forsøgte sig med en fræk hælaflevering. Forsøget gik dog forbi mål.

Det duftede kraftigt af mål – og især et til NFC – men alligevel var det gæsterne, der efter 30 minutter fik bragt sig på 0-1.

Et godt angreb i venstresiden endte med et træk ind i banen, hvorefter bolden flot fra kanten af feltet blev sendt op i det lange hjørne og ind via stolpen.

Kort før pausen satte NFC trumf på. Først var Nicolai Jessen tæt på at udnytte et godt fladt indlæg til bagerste stang, men ’Geparden fra Rødby’ måtte nøjes med et hjørnespark.

Hjørnesparket gav dog bonus.

B.93 fik i første omgang afvist, men udenfor feltet stod Lars Pleidrup klar til at vise, hvorfor han i sin tid blev dømt ’Krydsermissilet fra Væggerløse’, da han resolut smadrede returbolden i netmaskerne uden chance for målmanden.

Kort efter blev der fløjtet til pause, hvorfor de første 45 minutter endte 1-1.

Efter pausen forsatte de offensive takter fra begge hold. Først headede Mathias Kristensen Nicolai Jessen helt fri med B. 93-målmanden, men Jessens afslutning strøg i sidenettet.

Minuttet efter var det tæt på en ny NFC-scoring – denne gang dog i eget net, da et hårdt indlæg blev rettet af tæt under mål. Heldigvis sneg bolden sig dog udenom rammen og gik til et hjørnespark, der efterfølgende blev klaret uden større dikkedarer.

Efter 51 minutter bragte gæsterne sig foran og igen var det via et flot langskud. Igen trak en spiller ind fra venstre inden, at bolden i denne omgang blev sparket hårdt og fladt ind i det lange hjørne til 1-2.

Efter 57 minutter var det ovenikøbet tæt på at blive 1-3, da et godt indlæg fra højre fandt en B.93-spiller fri foran mål. Heldigvis headede angriberen dog over fra tæt hold.

Nykøbing FC manglede hele 10 mand på grund af skader og coronaisolation, hvorfor der var blevet plads til en masse unge og sultne NFC-drenge på bænken.

Efter en time begyndte den klassiske udskiftningsmølle i træningskampe, hvorfor Kristian Lindberg kom på banen fra NFC, imens gæsterne ligeledes foretog en lang række udskiftninger.

Få minutter efter sin indskiftning var Lindberg tæt på at finde Sebastian Koch i feltet via en hælaflevering, men B.93-forsvaret kom i vejen i sidste øjeblik.

Lindberg fortsatte dog sin gode indhop efter 64 minutter. Et godt indlæg blev slået i boksen, hvor Mathias Kristensen vandt sin duel. Lindberg var hurtigst på afleveringen, hvorfor han kunne prikke bolden i nettet til 2-2.

Efter 68 minutter fik B. 93 lagt tryk rundt om NFC-feltet, og det endte med et lettere tilfældig hånd på bolden i feltet. Dommeren pegede på pletten og indikerede straffespark, hvilket blev omsat med stor sikkerhed til en ny B.93-føring.

Herefter blev der plads til både Nikolaj Bonde og unge Frederik Baltzer samt Rasmus Nøhr, der erstattede henholdsvis Sebastian Koch, Lars Pleidrup og Mathias Kristensen.

Netop Rasmus Nøhr fremtvang efter godt og vel 80 minutter et frispark i NFC’s venstreside. Det tog Mathias Gehrt sig af, og han var med et hårdt spark tæt på at kunne sende bolden i det lange hjørne. En flyvende målmand fik dog reddet og bokset bolden væk.

Mere Rasmus Nøhr. Efter 84 minutter blev han flot sendt igennem i venstresiden af Mikkel Andersen, og da B.93-forsvaret ikke kunne følge den retvendte Rasmus Nøhr, var han pludselig alene igennem med målmanden i en spids vinkel. Nøhr forsøgte at lægge bolden på tværs, men desværre uden den sidste og nødvendige skarphed i en ellers god aktion.

Nykøbing FC fik lagt et lille pres i slutfasen, men det blev ikke til flere mål, hvorfor gæsterne snuppede en 2-3-sejr.

Næste opgave for Nykøbing FC er sæsonpremieren hjemme mod Lyngby BK. Den kamp kan du købe billet til på nfc.eventii.dk. 

Nykøbing FC – B. 93

Træningskamp

20.07.21 Kl. 15:00 i Lollands Bank Park

0-1, ? (30 min)

1-1, Lars Pleidrup (44 min)

1-2, ? (51 min)

2-2, Kristian Lindberg (64 min)

2-3, ?, Straffespark (68 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Malte Johannsen, Elias Gärtig, Lars Pleidrup (70. Frederik Baltzer), Victor Christiansson, Mads Carlson, Mathias Gehrt, Sebastian Koch (68. Nikolaj Bonde), Nicolai Jessen (60. Kristian Lindberg), Mathias Kristensen (81. Rasmus Nøhr)