Seneste nyt

Nederlag i egen hule til HB Køge

af

Nykøbing FC led forårets første nederlag på hjemmebane, da HB Køge vandt en snæver 1-0-sejr.

Det var en af de vigtigere kampe i CM Arena, da vi lørdag eftermiddag tog imod HB Køge. Desværre endte det med en sejr til gæsterne.

Det startede ellers fornemt for NFC. Allerede efter to minutter var Mathias Kristensen tæt på at udnytte en forsvarsfejl af udeholdet, men en blokering i sidste øjeblik forhindrede angriberen i at sende bolden i det tomme net.

HB Køge kom dog bedre med i kampen og efter 12 minutter fik de bragt sig i front. Nykøbing FC smed bolden foran eget felt, og så kunne bolden sendes i feltet til en fri Martin Koch Helsted. Topscoreren udplacerede Jannich Storch, og så var ’Svanerne’ i front med 1-0.

HB Køge sad i det hele taget på første halvlegs indledning, men uden at de for alvor blev farlige. Nykøbing FC åd sig i stedet langsomt med i kampen.

Efter en lille halv time var Simon Schultz tæt på at gøre sig selv kunsten efter fra kampen mod Viborg, da han med en hård og flad afslutning var tæt på at sparke udligningen i det lange hjørne. Bolden strøg dog forbi stolpen.

Få minutter senere var NFC igen tæt på. Sebastian Koch blev sendt fri igennem, men hårdt presset bagfra blev han i sidste øjeblik forhindret i at sende en afslutning afsted mod mål.

Også Chris Thorsheim og Mathias Kristensen havde bud efter en udligning kort før pausen, men ind ville bolden ikke, hvorfor HB Køge gik i omklædningsrummet med en smal føring.

Nykøbing FC fortsatte presset kort efter pausen, men det kneb med at skabe de helt store og åbne målchancer.

Efter 52 minutter tog Sebastian Koch chancen fra kanten af feltet, men HB Køges velspillende målmand hev en stor redning frem ved foden af den ene stolpe.

HB Køge fik herefter taget tempoet lidt ud af kampen, og i de næste 10 minutter havde de lidt momentum.

Efter en time fik Martin Koch Helsted headet bolden i dybden til Jubril Adedeji, der næsten slap alene igennem med Jannich Storch. Chris Thorsheim kom dog flot ned og få blokeret i sidste øjeblik.

Herefter tog NFC over igen, men alt for ofte sneg afslutningerne sig lige forbi målet eller var for tæt på gæsternes målmand. Både Koch, Pleidrup og Emilio havde således bud efter udligningen med 20 minutter igen, men uskarphed og en god redning kom i vejen.

Med et kvarter igen blev HB Køges presset i bund, og de parkerede mange spillere i eget felt. Det forhindrede blandt andet Sebastian Koch i en afslutning tæt under mål efter, at han ellers havde opsnappet en løs bold.

Nykøbing FC pumpede bolde ind i feltet i kampens døende sekunder, men i stedet var HB Køge tæt på at lukke og slukke med en 2-0-scoring. Jannich Storch tog dog fra og holdt spændingen i opgøret til det sidste.

Ind ville bolden dog ikke for Nykøbing FC i dag, hvorfor HB Køge kunne rejse hjem med alle tre point i bagagen.

Nykøbing FC – HB Køge

NordicBet Liga, 30. spillerunde.

11.07.20, 14:00 i CM Arena.

0-1 (0-1)

0-1, Martin Koch Helsted (11 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jordan Wilson (81. Gustav Kjeldsen), Jacob Egeris, Simon Schultz, Mads Carlson (45. Søren Christensen), Mathias Thrane (64. Emilio Simonsen), Mathias Gehrt, Lars Pleidrup (81. Mikkel Dahl), Sebastian Koch, Mathias Kristensen.