Seneste nyt

Nederlag til HB Køge efter tæt kamp

af

Nykøbing FC led efter en tæt kamp et 3-1-nederlag til HB Køge. Kasper Jensen scorede Nykøbing FC’s enlige mål.

Søndag eftermiddag skulle der følges op på sidste weekend flotte 4-2-sejr over Viborg, og det skulle gøres på Castus Park mod HB Køge.

Kampen startede som en rolig affære mellem to hold, der gerne ville det samme – spille op fra egen forsvarszone og forhindre det andet hold i at gøre præcis det samme.

Det medført en ganske rolig indledning på kampen, hvor det var lige ved og næsten for begge mandskaber. Tættest på i kampens indledning var HB Køge, da de tvang Thomas Villadsen ud i en god dobbeltredning inde på stregen.

Kampens foreløbigt største chance kom dog efter en kvarter, da HB Køge slap helt alene igennem med Thomas Villadsen. Den rutinerede målmand pillede dog fuldstændig pynten af Køge-angriberen, da han hev en flot fodparade frem og afviste et føringsmål til hjemmeholdet.

Den store chance virkede som et ‘wake up call’ for Nykøbing FC, der langsomt åd sig bedre med ind i opgøret. Efter en lille halv time kom Joachim Wagner således til Nykøbing FC’s første rigtige chance, da han fra en spids vinkel forsøgte at kringle bolden over i det lange hjørne. Desværre gik afslutningen dog lige forbi mål.

Kort tid efter var skarpheden dog en anden for Jens Olsens tropper. Anders Due sendte et skarpt hjørnespark ind omkring det lille felt, og her kom Kasper Jensen højest til vejrs, hvorfor den pludselig stod 1-0 til Nykøbing FC.

Dermed lignede det, at Nykøbing FC skulle gå til pause med en føring, men et par HB Køge-dødbolde og en actionfyldt afslutning på første halvleg vendte kampen på hovedet.

Først fik hjemmeholdet udlignet til 1-1 efter et hjørnespark til forreste stang. Martin Koch kom først på bolden, hvorfor han kunne bringe balance i regnskabet.

Nykøbing FC fulgte kort efter flot trop trods den skuffende udligning, da Mikkel Dahl efter et par hurtige kombinationer sparkede snert forbi mål.

I stedet for en ny NFC-føring fik HB Køge endnu en dødbold i modsatte ende, og det resulterede i en ærgerlig føringsscoring til hjemmeholdet. Endnu en gang var det Martin Koch, der fik headet bolden i nettet.

Dermed gik HB Køge til pause med en 2-1-føring.

Efter pausen kom HB Køge stormende ud til anden halvleg, og Nykøbing FC blev sat under et stort tryk.

Målmand Thomas Villadsen måtte i anden halvlegs indledning hive flere gode redninger ud af ærmet, men efter 50 minutter var han prisgivet, da en HB Køge-afslutningen blev rettet af og drønede op i det ene målhjørne.

Nede med 3-1 var det op ad bakke for Nykøbing FC. Skeen blev dog taget i den anden hånd og i resten af kampen stod der Nykøbing FC på det meste.

HB Køge er dog kendt for deres fremragende defensiv, og den skulle da også vise sig svær at nedbryde. Efter 64 minutter var det først tæt på, at HB Køge sendte bolden i eget net inden, at hjemmeholdet også fik reddet et forsøg på egen målstreg.

Det blev til flere gode aktioner i kampens slutfase, men på trods af gode forsøg fra både Jordan Wilson, Joachim Wagner og Emil Holten, så forblev det 3-1 til HB Køge.

NordicBet Ligaen, 4. Runde.
Søndag d. 20. august 2017.

14:30 i Castus Park.

HB Køge – Nykøbing FC

3-1 (3-1)

0-1, Kasper Jensen (31)

1-1, Martin Koch (39)

2-1, Martin Koch (44)

3-1, Kristian Andersen (50)

 

Nykøbing FC (4-3-3): Thomas Villadsen, Chris Thorsheim (82. Anders Vest-Hansen), Kasper Jensen, Jakob Bonde, Anders Due, Jordan Wilson, Lars Pleidrup, Jan Berner (57. Emil Holten), Joachim Wagner, Sigurd Schøndorf (45. Martin Svensson), Mikkel Dahl.