Seneste nyt

Morten Bank: Pokalturneringen er speciel for os

af

Store pokalresultater i de seneste sæsoner, har gjort pokalturneringen til noget specielt for NFC. I dag venter næste kapitel i pokaleventyret, når Næsby venter i 3. runde.

Målmand Morten Bank havde en stor finger med i spillet, da Nykøbing FC tidligere på efteråret slog Superliga-mandskabet OB ud, og derfor i eftermiddag nu står i 3. runde af pokalturneringen.

Med en stor kamp i den ordinære spilletid og efterfølgende redninger i straffesparkskonkurrencen havde målmanden masser af aktier i det fantastiske resultat, der var det seneste i rækken af efterhånden mange flotte pokalresultater for NFC.

I eftermiddag skal NFC forsøge at fortsætte pokaleventyret, og det er en kamp, som Morten Bank glæder sig til.

– Der er ingen tvivl om, at vi har glædet os til den her kamp lige siden, at der blev trukket lod i Lollands Bank Park efter sejren over OB. Pokalturneringen er i de seneste sæsoner blevet rigtig speciel for klubben og truppen, og vi ved om nogen, at turneringen kan give nogle unikke oplevelser for både os selv og vores fans, siger Morten Bank, som håber at skrive næste kapitel i pokaleventyret her til eftermiddag.

– Vi har stor respekt for Næsby, som råder over masser af dygtige spillere, og vi skal ikke tro, at vi kommer sovende til noget som helst i dag. Vi skal ud at spille op til vores niveau, og gør vi det, så tror jeg også fuldt ud på, at vi kommer i 4. runde.

Der er kampstart 15:15, og du kan følge kampen via vores liveopdatering på Facebook.