Seneste nyt

Mød Youtube-stjernen Brizze på lørdag

af

Der er fodboldfest, når Nykøbing FC i samarbejde med Spar Nord, på lørdag har sørget for, at Youtube-stjernen Brizze kommer til Lolland-Falster.

Når Nykøbing FC og Spar Nord på lørdag åbner festen frem mod hjemmekampen mod Vendsyssel FF, bliver det med prominent besøg i både NFC Syd og Lollands Bank Park.

Med 135.000 abonnementer alene på Youtube, er Brizze nemlig ikke en hvem som helst – specielt ikke for børn og unge.

Det er derfor med stor glæde, at vi ser frem til at tage imod Brizze, både i NFC Syd og i Lollands Bank Park i forbindelse med kampen mod Vendsyssel FF.

Brizze-festen starter i NFC Syd

Nykøbing FC og Spar Nord inviterer fra 11:00 til Store Legedag i NFC Syd, hvor der vil være alt fra rodeotyr til hoppeborge.

Kl. 12:30 ankommer Brizze, hvor han vil hygge med børnene, spille med på den oppustelige fodboldbane m.m. inden at han giver et show fra 13:00 – 13:30.

Herefter er der fælles march mod Lollands Bank Park, hvor Brizze går i front.

Alle børn, der deltager i marchen kommer gratis i Lollands Bank Park, imens alle voksne dog skal have billet.

Vi opfordrer derfor voksne til at købe billet på forhånd via nfc.eventii.dk, så vi undgår for stor kødannelse ved billetvognen foran hovedindgangen.

Autografer og selfies fra Brizze

Når marchen er ankommet til Lollands Bank Park, vil Brizze kort efter sætte sig til rette i Spar Nord-standen over under måltavlen.

Her vil alle kunne få en autograf eller en selfie fra Brizze. Der vil være autografkort til de første og forhåbentlig alle, men vi kan ikke garantere, at der vil være nok.

Vind en VIP-oplevelse med Brizze

Deltager du i Spar Nords konkurrence, har du mulighed for at vinde en VIP-oplevelse med Brizze.

Ved deltagelse er man nemlig med i lodtrækningen om Brizze-merchandise, der vil blive overrakt af ham personligt i Loungen i Lollands Bank Park kl. 15:05.

Du deltager i konkurrencen her: https://sparnord.typeform.com/brizze