Seneste nyt

MK: Stor respekt for Hillerød

af

Lørdag eftermiddag venter der en svær udekamp for Nykøbing FC, når Hillerød lægger græs til sæsonens 8. kamp i 2. division.

Med fire sejre og 16 mål i de seneste fire kampe i 2. division, topper Nykøbing FC rækken forud for lørdagens udekamp mod Hillerød.

Værterne indtager før weekendens kamp 6. pladsen, og det skyldes ikke mindst bundsolide præstationer på eget græs. Hillerød har således vundet samtlige tre hjemmekampe, og det endda uden at indkassere mål. Det aftvinger en sund respekt fra divisionens topscorer.

– Vi har hele tiden sagt, at vi går ind til hver kamp med en sund respekt for modstanderen, og det er på ingen måde anderledes mod Hillerød i morgen. De er et godt spillende hold, de har nogle rigtig dygtige individualister og så ser det jo ud til, at de ligesom os selv har en god hjemmebane. Vi tror dog på os selv og på, at vi kan tage alle tre point, hvis vi går ud og rammer vores eget høje niveau, siger topscoreren Mathias Kristensen.

MK er med sine otte mål i sæsonens første syv kampe topscorer i 2. division. Han glæder sig derfor til udfordringen omkring at blive den første, der scorer på udebane mod Hillerød i denne sæson.

– I øjeblikket glæder jeg mig bare hele ugen til, at det bliver weekend, så vi kan komme ud og fortsætte den gode start på sæsonen, som har vi lavet som hold. Personligt føler jeg mig også i fantastisk form, og jeg håber på, at jeg kan udbygge min scoringskonto i morgen. Jeg kan se, at de ikke har indkasseret mål på eget græs endnu, men det satser jeg stærkt på, at vi gør noget ved i morgen, slutter MK.

Der er kampstart kl. 14:00 på Hillerød Stadion.

Som til alle øvrige kampe i øjeblikket, må der max. være 500 på stadion. Vi opfordrer derfor til at man kommer i god tid til kampen – dørene åbner 12:30. Billetterne til kampen købes i indgangen, og de koster 50,- kr. Der kan betales via mobilepay eller kontant.