Seneste nyt

MK: Holdet er det vigtigste

af

Mathias Kristensen scorede i sidste weekend dybt inde i tillægstiden til 2-2 mod FC Roskilde, og den store angriber glæder sig over at kunne hjælpe holdet.

Der findes mål, og så findes der mål, der bare er lidt vigtigere end andre.

Et sådan et scorede Mathias ’MK’ Kristensen, da han i sidste weekend dykkede ned efter Mathias Gehrts indlæg og pandede bolden i nettet dybt inde i dommerens tillægstid, hvorfor NFC fik et enkelt point med fra opgøret.

Den rolige fynbo elsker at score mål, men fremhæver alligevel glæden ved at kunne hjælpe holdet.

– Der er ikke noget bedre end at score, og det var helt sikkert også forløsende at komme ind efter så lang tid og gøre en pointgivende forskel. Det ændrer dog ikke på, at det vigtigste er holdet og den stærke enhed, som vi har, siger MK inden, at han uddyber.

– Vi har et stærkt sammenhold omkring holdet, og vi har alle et enormt ønske om, at vi skal lykkes med vores mål. Så uanset hvem, der i sine ende gør forskellen, så glæder hele holdet sig. Jeg er bare glad for, at det var mig, der kunne hjælpe holdet i sidste weekend.

Vigtigt alle er skarpe

Holdet spillede i weekenden den første tællende kamp siden starten af marts, men selvom kampformen først for nu er ved at blive finpudset, så synes angriberen, at truppen ser skarp ud.

– Der er ingen tvivl om, at vi er et rigtig godt sted. Formmæssigt er vi, hvor vi skal være, men det er klart, at vi kampmæssigt endnu lige har det sidste til gode. Vi kan stadig bygge på, og det skal vi gøre allerede på lørdag mod Hvidovre, siger MK.

Grundet den midlertidige nedlukning af NordicBet Ligaen, står NFC-truppen overfor et komprimeret program sommeren igennem.

Ifølge angriberen er det derfor ekstra vigtigt, at alle omkring enheden NFC er skarpe.

– Vi står overfor en masse kampe, og der vil blive brug for alle i truppen hen over de næste par måneder. Vi holder heldigvis hinanden skarpe hver dag til træning, og så er der bare ingen på det her hold, der ikke tror på, at vi kan vinde uanset, hvilket hold vi stiller med, eller hvem der står på den modsatte banehalvdel. Der hersker virkelig en sund konkurrencesituation og et stærkt sammenhold i truppen, fortæller angriberen.

Skarpheden skal frem

Nykøbing FC spillede i sidste weekend 2-2 hjemme mod FC Roskilde, men det var en kamp, der bar præg af, at den sidste skarphed manglede i begge felter.

Den skarphed skal ifølge NFC’s nummer ni styrkes, når vi på lørdag besøger Hvidovre.

– Overordnet set synes jeg, at vi så fine ud mod FC Roskilde, men det er klart, at vi lige skal have den sidste skarphed med i begge felter. Det var første divisionskamp i lang tid, så der er ikke så meget at sige til, at der manglede lidt procenter, men de skal findes frem på lørdag mod Hvidovre.

– Det bliver endnu en typisk NordicBet Liga-kamp, hvor alt kan ske. Holdene er simpelthen så tætte, og hvis man mangler 10 procent på dagen, så kan selv topholdene tabe til bundholdene. Så vi skal igen på lørdag være fuldstændig klar og ellers gøre de ting, som vi ved, at vi gør så godt. Lykkes vi med det, så er jeg sikker på, at vi kan tage tre point med hjem, slutter MK.

Der er kampstart på lørdag kl. 15:30. Kampen vil fortsat være uden tilskuere, hvorfor du kan følge kampen på Viaplay eller via vors Beierholm-liveopdatering på Facebook.