Seneste nyt

Milas Schwensen: Det var et stort øjeblik

af

18-årige Milas Schwensen har trådt sine første fodboldstøvler i NFC, og lørdag fik han så debut for førsteholdet hjemme i Lollands Bank Park.

I Nykøbing FC vil vi det lokale både på og udenfor banen.

Noget af det allerbedste der kan ske, er derfor når en af vores unge, lokale og talentfulde drenge tager turen hele vejen igennem vores ungdomssystem og debuterer på førsteholdet.

Netop det gjorde 18-årige Milas Schwensen, da han ikke blot debuterede, men også blev kampafgørende i 4-3-sejren over FC Helsingør. Det var ifølge Schwensen et stort øjeblik for ham.

– Det var et stort øjeblik. Det er noget, som jeg har drømt om rigtig længe, så jeg har naturligvis en rigtig fed følelse, siger Schwensen, inden at han forholder sig til, at det var ham, der fremtvang det afgørende straffespark.

– Det føles fantastisk at kunne hjælpe holdet i slutfasen. Jeg synes, at holdet generelt spillede en stor kamp mod en rigtig, rigtig dygtig modstander, og så er jeg bare glad for at kunne komme ind og gøre en forskel. Det var fedt at tage sejren foran vores fans.

Milas Schwensen startede i den ene af vores to moderklubber, B. 1901, da han var tre år, hvorfor rejsen mod førsteholdsdebuten allerede har været lang. Selv sætter den ydmyge kantspiller dog først og fremmest klubben og holdet i første række.

– Det vigtigste er altid holdet. Jeg håber bare, at det kan blive ved med at tage nogle sejre og vise alle, at vi hører til i oprykningsspillet. For mit eget vedkommende skal jeg bare blive ved med at arbejde hårdt, og så håber jeg, at der falder mere spilletid af til mig på et tidspunkt, slutter Schwensen.