Seneste nyt

Mikkel-målscorer: Det hele kulminerede

af

Mikkel Andersen scorede sit første NFC-mål lørdag eftermiddag, og det faldt på det helt rigtige tidspunkt.

52 kampe i NFC-trøjen skulle der gå før, at højrebacken Mikkel Andersen kom på måltavlen for Nykøbing FC – men hvilket tidspunkt at lave det på.

Oppe med 1-0 i topkampen mod AB trak Mikkel Andersen ind i banen fra højresiden, hvorfra han klappede til bolden, der strøg i nettet til 2-0, hvorfor jublen og drømmene om en snarlig tilbagevenden til 1. division kunne brede sig i fuldt i CM Arena.

Selvom resten af truppen gav Andersen lidt røg for målet, der måske blev rettet en anelse af, kunne det ikke fjerne glæden for scoringen hos den unge Præstø-dreng.

– Det føles helt fantastisk at gøre det til 2-0. Det hele kulminerer ligesom ved den scoring, og vi føler virkelig, at vi er et godt sted nu.

– Jeg har arbejdet meget på min målfarlighed, og jeg har godt nok stået mange gange efter træning og trukket bolden ind til mit venstre ben og sparket på kassen. Den blev rettet en smule af, men jeg tager det med, og det var fandme dejligt at få scoret, siger en storsmilende Andersen.

Sejren over AB var overbevisende, og selv havde Mikkel Andersen da også en rigtig god fornemmelse inde på banen.

– AB er et rigtig, rigtig godt fodboldhold, men vi havde bare virkelig en god fornemmelse derinde. Der var en enkelt gang, hvor Storch måtte redde os ved en stor chance, hvorefter vi løber op og trækker et rødt kort. Derfra holdt vi lidt ekstra i bolden og fik dem til at løbe tunge meter indtil, at vi så kunne lukke kampen med to mål. Det var klasse og meget professionelt arbejde hele vejen rundt, slutter Andersen.

Næste opgave for Nykøbing FC er mandag d. 24. maj, hvor der er dømt arvefjendeopgør ude mod Næstved.